.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Voimapuutarhan harjoituksia II : Tänään on hyvä päiväTämä kuva antaa tilaa sinun ajatuksillesi. 
Luotetaan maailman hyvyyteen ja kauneuteen.Voimaruno


Ritari oli eksynyt, ei löytänyt linnaansa.
Linnan portti oli kuitenkin odottamassa 
hänen selkänsä takana.
Hän ei nähnyt, sillä hän oli niin hätääntynyt.
Rauha = selkeys.
Pysähdy ja näe kaikki mahdollisuutesi.Tämä voimaruno ei ole kaikkien suosikki, mutta tässä on syvällinen merkitys, joka kertoo siitä miten emme tunnista omia mahdollisuuksiamme. Olemme kuin lintuja häkissä selin oviaukkoon, jonka ovi on avoinna. Tai pieniä asukkeja pimeässä mökissä valtavan kauniin linnan kyljessä, joka on meitä varten valmiina. Emme vain huomaa käydä vilkaisemassa mökkimme takapihalla tarkemmin. Pysähtyminen auttaa näkemään paremmin. Harmittavaa, että pysäytys on joskus lopulta pakollinen ja äkkinäinen, että huomaisimme mitä kaikkea meillä on. 

HARJOITUS II


Aloita päiväsi olemalla pieni hetki rauhassa. Hengitä syvään ja ajattele: Tänään on hyvä päivä. Tunne hyvä olo ja luottamus joka solullasi ja kanna tunnetta mukanasi koko päivä. Jos kohtaat vaikeuksia, pysähdy, hengitä syvään ja toista: Tänään on hyvä päivä. Voit laskea takaperin 20, 19, 18, 17 jne.  Näin pystyt keskittymään paremmin tähän hetkeen ja palauttamaan itsesi aamulla luomaasi tunnetilaan. 

Tämä on hyvä harjoitus maanantaille, jolloin useimmilla alkaa arkinen työviikko. Huomenna taas uusi harjoitus voimapuutarhassa. Toivottavasti olet mukana.
Hiljaisuuden voimakortit muistuttavat hyvistä asioista. Katso tästä.2 kommenttia:

 1. kiitos Sari :)
  Olisi upeaa jos jokaisella olisi taito havaita mahdollisuudet, pysähtyä ja hiljentyä muuta kuin pakon edestä...

  Ja sitä paitsi Tänään on hyvä päivä, ollut ainakin minulle, lähetän hyvänpäivänsäteitä takaisin sinulle,
  Nautitaan hetkistä, hengitellään ja koetaan asioita, ihanaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Hanna :)

   Jäin pohtimaan, että miten se oikein on...Löytyykö taito hiljentyä ja sen arvostus itsestään vaikkapa iän myötä? Vai tarvitseeko ihmisen kokea sairaus tai iso kriisi, että voisi löytää onnellisuuden, joka syntyy pelkästään olemalla, kuuntelemalla itseään, tiedostamalla, että olen. En tiedä. Nykyään kyllä yhä useampi taitaa arvostaa hidastamista. Kiireinen elämämme on saanut osan meistä havahtumaan. Minne on lopulta kiire?

   Minullakin on ollut hyvä päivä, oli eilen ja on tänään. Auto myyty ja lisäksi irtisanouduin tänään eli pian olen kokonaan Runotalossa töissä - yhden naisen firma :)

   Poista