.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 12. marraskuuta 2013

Testaa KukkaChakra kortti: Avaako tähtililja hengityksesi?


Katso tähtililjakorttia: Keskity kuvittelemaan tähtililja kaulallesi kuin koruksi. 
Hengitä syvään. Tunnetko miten hengityksesi virtaa vapaammin ja kevyemmin? 

Tällä tavalla voit käyttää kaikkia kukkachakrakortteja. 


TÄHTILILJA 
 TAIVAANSININEN - KURKKUCHAKRA


Tähtililja avaa taivaansiniset kukkansa keväisin. Tähtililja on aidosti oma itsensä. Se avaa luottavaisena kukkansa kevään armottomille säänvaihteluille. Se ei pelkää laulaa omaa lauluaan.

Tähtililjan kukka on avoin. Yhtä avoimesti voit puhua oman totuutesi ja tuoda kuuluviin oman äänesi maailmassa. Kohota kasvosi kuin tähtililja kohti taivasta ja tunne miten avaudut hengittämään ja ilmaisemaan vapaasti. Puhdista tukokset, päästä niistä irti ja tunne miten kurkussasi hengitys virtaa vapaana. Kanna mielikuvissasi kaulallasi pientä tähtililjan kukkaa kuin korua. Äänesi soi heleänä ja kirkkaana.
Katso kaikki KukkaChakra kortit täältä.  Löydät kortit myös verkkokaupasta, jossa ostaminen on nyt helppoa ja postitus ilman toimituskuluja kotimaahan. Parantelin tänään toimitusehtoja ystävällisemmiksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti