.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Runotalon verkkokaupan joulu 2013
Verkkokaupan jouluiset viimeistelyt ovat tänään vieneet aikani, joten voimapuutarhaharjoituksen sijaan on näitä jouluisia kuvia ja joululahjaideoita.

Suosittelen voimakorttipakkoja joululahjoiksi kaukaisille ystäville, siskoille, vaimoille ja äideille. Heille, jotka arvostavat luonnon kauneutta ja tarvitsevat hengähdyshetken. 

Käärin voimakortit kauniisti puhtaan valkeaan paperiin ja sidon joulunpunaisella paperinarurusetilla. Lahjan saajan on mukava kääriä pakettia auki useampi kierros ja löytää sisällä olevat pienet aarteet voimapuutarhasta. 

Mukana on pieni pussi voimapuutarhan siemeniä kylvöohjeineen - ihana ajatus kevään valosta vuoden pimeimmän ajan keskellä. Voimakorttipakkaan olen korttien väleihin kätkenyt voimarunoja, jotka tupsahtelevat sieltä yllätyksinä lahjan saajan syliin. Voimarunojen viestit ovat aina positiivisia ja voimaa antavia. Voimakorttien mukana on käyttöohje, jossa kerron miten korteista voi saada parhaan hyödyn itselleen. Voimakortit toimivat muistuttajina omassa arjessa ja auttavat nostamaan vastauksia omasta sisimmästä. Voimakortti kulkee helposti perille myös postitse kirjeenä ja voin postittaa ne suoraan haluamaasi osoitteeseen tervehdyksesi kera.


Voimakortteja on useita erilaisia ja niissä kaikissa on sama toimintaperiaate. Voit tutustua voimakortteihin tästä.

Toinen lahjaidea mitä minulla on tarjolla liittyy kursseihin. Voit ostaa lahjakortin aarrekarttakurssille tai voimakurssille. Kurssit ovat etäkursseja, joten ne onnistuvat kaikilta, joilla on sähköposti käytössä. Lisätietoja kursseista löydät täältä.


Nyt jatkan töitä, joten palataan taas huomenna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti