.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 2. marraskuuta 2013

10 kiinnostavinta blogia tänään

Lähdin kierrokselle seuraamiini blogeihin. Seurantalistallani on niin monta blogia, että en pysty mitenkään vierailemaan niissä kaikissa niin usein kuin haluaisin. Usein valitsen otsikon perusteella. Tiedän, että otsikolla on iso merkitys, siksi usein mietin mikä olisi paras otsikko blogipostaukselleni. Yritän saada otsikon kuvailemaan mahdollisimman hyvin sisältöä, että lukijat löytäisivät haluamansa.

Tämä lista on samassa järjestyksessä kuin blogilistani edeten tuoreimmista vanhimpiin. Poikkesin niissä, jotka minua kiinnostivat otsikon perusteella. Valitut blogit ovat kaikki tasavertaisia keskenään.

Tämä kierros herätti ajatuksia. Otsikko on oikeasti tärkeä, jos tahdon saada kävijöitä blogiini. Merkitystä on tuttuudella, varmasti myös kommentoinnilla ja yhteydenpidolla. Eri ihmisiä kiinnostavat eri asiat ja minäkin vierailen satunnaisesti blogeissa kun otsikko herättää kiinnostukseni. Huomioni saivat tutut blogit, joiden sisältö on aina jotenkin samantapainen eli tiedän mitä odottaa. Silloin otsikolla ei ollutkaan enää merkitystä. Jännä juttu mielestäni.

Millainen otsikko on hyvä? Se kertoo oikeasti postauksen sisällöstä mahdollisimman kuvaavasti.


10 kiinnostavinta otsikkoa ja mitä löysin niiden takaa


  • Kadonneiden runojen jäljillä - Valokin kiteet : Runot kiinnostavat minua. Osikko sai minut uteliaaksi. Löysin vaikuttavia kauniita kuvia ja runon, jonka ajatukset ovat tuttuja minullekin. Joskus sanat piileskelevät...
  • Broileria tomaattikastikkeessa - Ruokailmiö : Raaka-aineet, joita käytän mielelläni, siksi kiinnostuin. Resepti ei kuitenkaan ollut minulle sopiva, mutta blogin marginaalissa oli linkki 7 viikon ruokalistaan ja se vaikutti hyödylliseltä.
  • Mood board november - Karin A fotografi : Otsikko antaa odottaa marraskuun tunnelmaa, joka on ajankohtainen nyt. Tämä blogi on niin kaunis ja selkeä tunnelmaltaan, että tekee heti mieli puhdistaa omakin blogi marginaalin kuvista - miten ilmavaa! Marraskuiset kuvat ovat kauniita ja asetelmia katsellessa tulee hyvä mieli. Teksti myös englanniksi. Ilahduttavaa!
  • Vuorotteluvapaa - Saran mökissä ja puutarhassa : Vapaammalle heittäytyminen elämässä on minua kiinnostava aihe, samoin puutarha. Ihana kirjoitus tunnelmallisten kesäisten kuvien kera. Rehellistä ja avointa kerrontaa vuorotteluvapaan hyödystä hyvin omakohtaisesti. Tuli hyvä mieli.
  • Marraskuu - Vaahteranlehtiä : Otsikko on ajankohtainen, mutta syy miksi lähdin katsomaan on se, että muistan tämän bloggaajan vierailleen blogissani ja jättäneen kommentteja. Tahdoin nähdä mitä kuuluu. Löysin kauniin maiseman ja valoisuuden.
  • Helgbilder - The Secret Garden : Tämä blogi on suosikkini, joten otsikolla ei oikeastaan ole merkitystä. Aina kun ehdin käyn katsomassa inspiroivat kuvat. Löysin erikoista tunnelmaa ja erilaisia kuvia.
  • Kahdella eri valkoisella - VMSomⒶ KOPPA : Tässä myös blogi, jossa vierailen oli otsikko mikä tahansa. Löydän aina tyylikkäät kuvat ja kauniisti toteutetun omin käsin tehdyn idean. Minulle riittää kun saan katsella ja ajatella, olispa ihanaa tehdä itse...joskus...
  • Happy Halloween + Digital Scrapbooking Day Sale - *itKuPiLLi* ~ in the city of anGeLs : Huomioni kiinnitti Digital Scrapbooking. Se kuulostaa kiinnostavalta, ehkä saisin uusia ideoita. Tiedän ennestään, että tässä blogissa on aina valtaisa luomisen energia ja paljon värejä. En löytänyt uutta ideaa, mutta oli piristävää!
  • Hoffman: Miksi parantumiseen vaaditaan kipua? - Deepthi : Kirsi Rannon blogia seuraan ahkerasti, sillä minua kiinnostavat hänen jakamansa kirjoitukset, jotka käsittelevät ajassa olevia energioita. Usein ne tuntuvat hyvin ajankohtaisilta itsellenikin.
  • Suvikumpu (Risusydän) - Terveisiä risuverstaalta : Sana risuverstas saa minut heti innostumaan, sillä tykkään itsekin tehdä luonnonmateriaaleista koristeita. Löysin ihania kuvia ja suloiset kuuset saviruukuissa. Mieleni alkoi jo rakennella omia asetelmia. 

Olisipa mielenkiintoista tietää mitä ajatuksia sinulle herää?

Olen aiemmin kirjoittanut aiheesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti