.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 1. marraskuuta 2013

Elää hyvää elämää - Voimakirje marraskuu 2013Ole hyvä, tässä ote uusimmasta voimakirjeestäni:


Tulen aina hyvälle tuulelle kuunnellessani Esther Hicksin opetuksia. Kirjoitin heinäkuun voimakirjeessä vetovoiman laista ja tämä kirje jatkaa samaa teemaa. Elämä olisi helpompaa, jos en itse jatkuvasti sekoittaisi sitä niin paljon. Esther ehdottaa, että olisin hieman laiskempi. Teen asioista usein vaikeampia kuin mitä ne ovat. Jos pysyn rauhallisena niin solmut alkavat aueta itsestään. Muutos voi olla hyvä asia ja kaikki järjestyy paremmin kuin alkuperäisellä suunnitelmalla.
Elämä on kuin virtaava joki. 
Vapaana virtaava vesi
kiertää esteet sujuvasti. 
Voisin vain sallia kaiken tapahtua 
ja olla mukana elämän virrassa. 


Osaisinpa nauttien katsella 
miten kaikki sujuu ja elämä virtaa.
Olen osa kaikkea ja se riittää. 
Olen kokemassa elämääni, 
se on tarkoitukseni.

Esther kertoo myös uhrautumisesta ja terveestä itsekkyydestä. En voi antaa kenellekään mitään ennen kuin annan itselleni. Minun on pidettävä ensin huoli itsestäni, että voisin auttaa rakkaitani, ystäviäni ja työtovereitani. Minusta ei ole hyötyä eikä iloa ellen itse voi hyvin ja ole onnellinen.

*

Kirjoitukseni voit lukea kokonaan voimakirje blogissani. Varsinainen voimakirje sisältää aina kuulumisiani ja teemaan liittyviä linkkejä. Voimakirjeen voit tilata täältä.

Huomenna taidankin taas ehtiä puutarhaan valokuvaamaan ja ihmettelemään. 

Mukavaa viikonloppua sinulle, huomiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti