.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mikään ei ole Sattumaa

Tauko on aina tarkoitettu
löydät kaiken uudelleen
mikään ei ole sattumaa
kaikella on merkityksensä


Heräsin aamuyöllä kolmelta. Näin ihmeellisen unen ja minun oli kirjoitettava se itselleni muistiin. Oletko nähnyt unia, jotka ovat niin vahvoja, että on pakko nousta ylös sängystä ja kirjoittaa uni talteen? Tämä oli sellainen uni. Se tuntui merkitykselliseltä.

Lähdin ulos kuvaamaan aamuauringon punaamaa taivasta ja heräilevää puutarhaa. Valoa ei ollut vielä riittävästi, joten puutarhakuvista tuli erikoisia. Minua viehättää kuvien epätarkkuus. Mielikuvitukseni avulla löydän keijukaisia ja puutarhahaltijoita. 

Olen aiemminkin todennut, että elämä on aaltoliikettä. Sitä se on ainakin minulla. Tänään on taas taukopäivän paikka. Annan sen olla niin. 


2 kommenttia:

 1. Todella kaunis kuva. Kyllä, unia on tullut kirjattua talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella, että virheellinen ja epäonnistunut, tärähtynyt kuva voi olla niin kaunis. Siinä ajatuksessa on jotain viehättävää ja lohdullista.

   Hienoa, että on muitakin unikirjaajia :) Mitä enemmän uniin kiinnittää huomiota niin sitä enemmän niitä muistaa ja niistä alkaa löytää merkityksiä. Vaatii kyllä ahkeruutta, että kirjaa niitä talteen - ainakin, jos kaikki kirjaisi :)
   (tahtoisin olla oikein ahkera unien kirjaaja..)

   Poista