.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Eternal Wisdom - Ikuinen Viisaus - Voimakortti


Puut ovat juurillaan vahvasti kiinnittyneinä maaperään, joten ne viestivät siitä miten tärkeää on rakentaa vahva perusta ja antaa asioille aikaa. Mikään ei synny hetkessä. Puut kurottavat oksansa kohti taivasta satoi tai paistoi. Puissa elämänenergia virtaa vahvana. Kiedo käsivartesi puun ympärille ja tunne miten se on yhtä taivaan ja maan kanssa. Puussa on elämän kiertokulku, sen vuosirenkaat, jotka muistuttavat elämän kiertokulusta, joka on luonnollista ja meidän kaikkien parhaaksi. Ilman kesää ei ole talvea, ilman yötä ei ole päivää.


6 kommenttia:

 1. Ihana puu, mahtavat vahvat juuret..
  Rakastan puita, niinkuin puita rakastaa voi..

  Minua "häiritsee" nuo tekstit kuvassa, ne varastaa, peittää puun sanoman..

  Halaus sinulle =9

  VastaaPoista
 2. Hanne, Afrikassa näin monta todella isoa puuta, osa ihan kummallisiakin. Puita on hyvä rakastaa, sillä ne rakastavat ehdoitta takaisin. Onkohan meitä puiden rakastajia enemmänkin olemassa?

  Kaikissa voimakorteissa olen käynyt taistelua tekstin kanssa. Mieluiten laittaisin kaiken tekstin taakse. Minulta saa erikseen tilaamalla voimakortteja, joissa teksti on takana. Kustannussyistä päädyin laittamaan tekstin päälle eli teksti on valmiina muokkaamassani kuvassa. Hyvä paikka teettää kuvista kortteja on www.moo.com, palvelu toimii hyvin ja hinnat ovat kohdallaan. Ehkä oletkin jo Hanne teettänyt jossain kortteja ihanista maalauksistasi? Muistan kun sain sinulta yhden ihanan kortin kauan sitten kun olin ihan aloitteleva bloggaaja :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on vaikuttava!

  Ester-täti täyttää tänään Turussa 85 vuotta ja sai minulta kirjan Kirjeitä kiven alle sekä onnittelukortin, joka on sinulta, tiedät kyllä minkä.

  VastaaPoista
 4. Leena, ihanaa kuulla, että kortti on mennyt hänelle, arvostan ja ihailen noin pitkän iän saavuttaneita ihmisiä ja jos vielä oikeasti pystyy nauttimaan elämästä niin se on aivan liikuttavaa.

  VastaaPoista