.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 22. syyskuuta 2011

Myönteisyyden voima - Voimakortti


Positiivinen elämänasenne on oma vahva päätös. Muutos negatiivisesta positiiviseksi ei tapahdu hetkessä, mutta se on mahdollista kun kiinnittää huomion omiin ajatuksiinsa. Myönteisyyden voima on valtavan vahva. Et vaikuta ainoastaan itseesi vaan kaikkiin lähimmäisiisi ja kohtaamiisi ihmisiin. Positiivisuus saa aikaan hyvän kierteen. Voit aloittaa kääntämällä kaikki itseesi kohdistuvat negatiiviset uskomukset vastakkaisiksi eli myönteisiksi. Heikkoudestakin voi löytää vahvuuden


5 kommenttia:

 1. mulla on sinulle jotain mun blogissa, vähän myönteisyyttä elämään, käyppä vilkasemassa :) en muista joko viestitin tästä :)

  VastaaPoista
 2. akissfromthepast, kiitos kyllä kerroit ja kävin katsomassa blogissasi, mutta teknisten kommentointi ongelmien vuoksi en päässyt kirjoittamaan blogiisi.(johtuu minun selainohjelmastani ilmeisesti) Olen iloinen tunnustuksesta ja aion viikonloppuna jakaa sen eteenpäin. Kiitos sinulle:) Toivon, että huomaat tämän viestini, ettet ihmettele, kun en tule kommentoimaan blogiisi. (kommentoisin niin mielelläni, harmittaa kun ei vaan onnistu!)

  VastaaPoista
 3. Vaihdoin selainohjelman ja nyt kommentointi näyttäisi onnistuvan :)

  VastaaPoista
 4. tämä on totta, minulla on väitetty että ihminen ei muutu, mutta en usko. jos on tahtoa voi muuttua vaikka kuinka paljon. toivon mukaan positiiviseksi.Itse muutos prosessi voi olla joskus kovakin murros kokemus.

  VastaaPoista
 5. aikatherine, olisiko niin, että itse voi itseään muuttaa vaikka miten paljon, mutta toista ei voi muuttaa.

  VastaaPoista