.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 25. syyskuuta 2011

TunnustusOlen iloinen ja kiitollinen, sillä sain tunnustuksen tänne Runotalo blogiini akissfromthepast blogista ja samanlaisen tunnustuksen myös Ollaan Runotalossa blogiini kullanmaalla blogista.

Tässä kuuluu kertoa kahdeksan satunnaista asiaa minusta

* en tiedä miksi en tänään löydä sanoja tähän (yritin ja yritin - mutta ei onnistu)

Haluaisin jakaa tämän eteenpäin kaikille blogeille, joita seuraan. On niin valtavan paljon hyviä blogeja. Seuraamani blogit löytyvät marginaalista linkeistä ja tämä tunnustus kuuluu siis kaikille teille. Olkaa hyvä ja tahtoessanne napatkaa tästä tunnustus mukaanne. 


7 kommenttia:

 1. Onnittelu tunnustuksesta ja leppoisaa päivää sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. joskus ei löydä sanoja ja on ihan virkistävä postaus jättää näin kertomatta :) minäkin muutin koko tunnustusta, en kertonut niitä mitä siihen olisi pitänyt laittaa, jokainen voi muokata omannäköisen ja sen hetkisen jutun :)
  mä en tinnyt että sulla on toinen blogi! meen heti kattoo.

  VastaaPoista
 3. Mustikkatyttö, kiitos ja toivon sinulle puolestani mukavaa viikon alkua :)

  akissfromthepast, yleensäkin pyrin rehellisyyteen, avoimuuteen ja aitouteen. Siihen ei sovi tekeminen vain siksi että niin kuuluu tehdä. Uskon, että ymmärrät, kun itselläsikin on niin omannäköistä blogissasi. Tuo on hyvä, että voi luoda senhetkisen jutun eli elää hetkessä. Ehkä minun olisi tuotava enemmän täällä esiin muitakin blogejani, olen jakanut eri puoliani blogeihin..

  VastaaPoista
 4. Onnittelut tunnustuksesta! Kaikki ajallaan, kaikki ajallaan...

  VastaaPoista
 5. Onnittelut tunnustuksesta,,
  Minäkin sain tuon saman ja olen unohtanut..
  Ehkä kerron ne 8 itsestäni piakkoin=)
  voi hyvin♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hanne, toivottavasti saat ne 8 asiaa sujuvasti ja helposti, minä en tiedä mikä ujous minuun iski tai joku kriittisyys...mukavaa viikon jatkoa sinulle :)

  VastaaPoista