.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 15. syyskuuta 2016

Voimapuutarhakurssi: Avaimia
AVAIMET vasemmalta oikealle

TähtiKukka
Valoa
Muistot
Viisaus
 ElämäSuopursu usvassa on saanut valmiiksi kaikki Polku II harjoitukset. Avainkuva liittyy harjoitukseen, jossa tehtiin taideteos tai maalaus. Suopursu usvassa lähetti tällä viikolla kuvan ja tässä hän kertoo lisää:


Viimepäivinä avaimet ovat voimakkaasti mieleni horisontissa!!

Tämä ei ehkä välttämättä jokaiselle ole taidetta, mut tää on minua (kuinka esim.näen taiteen tai koen)

Omaan itseeni on tietynlainen näkemys; toisinaan myös tutut ovat sanoneet, kuinka saatkin kaikkeen yrittämiseen kipinän! Oma persoona näkyy mm. puutarhassa, teen sellaisia rakennelmia ja labyrintteja eli puutarhassa tulee olla monta erilaista huonetta ja kaikki erilaiset mosaiikkipallot ja pajujutut tekevät sinne sen oman leiman, se on paikka, jossa viihdyn!

Löysin kirpparilta 15 cm messinkisen avaimen, jossa viisi koukkua. Siihen luon taideteoksen: seinälle muistuttamaan itseäni ja kanssakulkijoita, jotka myös haluvat nähdä, kokeilla, aistia avaimista tulevaa ”ihailua” tai ns ”maagista voimaa”!  Olen keräillyt englantilaisia miniatyyriavaimia, mitkä sommittelen koukkuihin. Nimeän jokaisen avaimen omaan itseeni, mikä antaa mahdollisuuden aukaista niitä pieniä puutarhan ovia ns.sydämeni ovia polullani.

Sieltä löytyy TähtiKukka (Kukat ovat sielun peilit), Valoa (Henkisyyttä; avaimessa pienet siivet), Muistot (kuin rottingisen mattopiiskan pää keskellä sydän), Viisaus (opit otettava elämän varrella; pöllö) ja Elämä (Voima mikä vie eteenpäin ”vaikken aina tahtoisikaan”)

Suopursu usvassa tahtoi vielä lisätä tämän kauniin ajatuksen tähän loppuun:

Oman tien kulkeminen avaa portit täyteläiseen elämään; 
se valtaa mielen, sytyttää palon rintaan ja saa sielun hyräilemään ilosta.

Tähän on hieno lopettaa tällä kertaa 
- tunnen sieluni hyräilevän ilosta, elämä on tänään tässä täyteläisenä.


Kiitos Suopursu usvassa. Pian siirrän voimasymbolisi seuraavalle polulle odottamaan uutta kurssijaksoa tulevaisuudessa. Polku III ei ole vielä valmis, mutta polun kasvit ovat minulla jo tiedossa.


Kun tahdot lähteä kulkemaan omaa voimapuutarhan polkuasi, 
poikkea tilaamassa oma polkusi Kukkien kaupasta: klikkaa tästä tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti