.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 9. syyskuuta 2016

Viisas Elämä messu - valmisteluja
Olen ollut koko viikon rauhaisalla mielellä, mutta nyt tätä kirjoittaessani huomaan, että alan olla rauhattomampi. Varmaan sopivasti pientä jännitystä, valmistautumista messutunnelmaan. Nimesin avopuolisoni Runotalon Juhaksi, sillä niin paljon olen jälleen saanut apua häneltä. Tilasin Juhalta uuden hiekka-astian. Se tehtiin Runotalon vanhoista kattolaudoista. Messuilla nähdään miten tämä käytännössä onnistuu. Ainahan pitää olla jotain uutta ja vähän jännitettävää. Mamman vanha lypsyjakkara pääsee mukaan. Ehkä voimakirjeen tilauslappusten kirjoitusalustaksi?Pari pienintä luutaa voimapuutarhasta tarvitaan...


... ja sammaloituneita kiviä... (Juha taas on iloinen kun tulee töistä ja alamme pakata pakettiautoa - en ole kertonut mitä kaikkea oikeasti on lähdössä mukaan - toki kiviä on ollut aina)


Ehkä naavaa voisi olla jossain kohden tunnelmaa tuomassa. 
Vanha postipolun kuusi kaatui ja se on aivan täynnä naavaisia oksia.


Kuten viimeksikin Runotalon vanha ikkunan karmi on tulossa mukaan. 
Viime kerrasta tiedämme, miten se saadaan paikalleen. 


Kaikenlaista tarviketta siltä varalta että tarvitsisi...


Runotalon kyltti on menossa pakettiin. Uusin ripustuslenkit, sillä viimeksi kyltti kenotti eteenpäin. 
Ehkä nyt onnistuu ripustautumaan kauniisti.


Huippusalainen kasvien testausprojekti... kasveja on lähdössä mukaan, mutta vasta lauantaina aamusta käyn keräämässä niitä, että pysyisivät hyvässä vireessä messupäivät.


Juu - hiuspinni ja pora! Runotalon Juha on kekseliäs.


Runorullia syntyy eikä sormet väsy kun on porakone apuna rullauksessa. Voimarunorullat ovat kasvaneet vuoden takaisesta - ne ovat isompia ja niitä on enemmän.  Viimeksi loppuivat vähän kesken.

uusia voimakorttipakkoja

voimakorttipakat

Voimakorttipakkoja valmiiksi pakattuina myyntiin. 


Nyt yritän keskittyä jatkamaan valmisteluja. Voimakirjekin odottaa viimeistelyä. Voimapuutarhassa paistaa aurinko upeasti ja on tyyntä - taidan käväistä pikaisesti rentouttamassa mieleni hiekkapolulla. 

Kirjoittelen kuulumisia messuista tulevalla viikolla. tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti