.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Voimakortti Vahvasti matkalla

voimakortti voimapuutarhan ukonhattu

voimakortti

su 11.9.2016VAHVASTI MATKALLA


Se loistaa 
ja kutsuu minua saapumaan lähemmäksi
 ja sinne minä olen vahvasti matkalla

näillä jaloillani
 näillä kulkijan jaloilla 
jotka kantavat vielä pitkään 
minä olen saapumassa 

olkaa valmiina 

huomenna
Tärkeintä on olla matkalla - silti voi matkata kohti tavoitetta. Matkasta tulee mielekkäämpi, kun sillä on suurempi merkitys. Jokainen askel on osa isompaa kokonaisuutta.  Tänään jatkoksi Voimamatka lasikivet >>

Päivän voimakortissa on UKONHATTU Voimaruno huominen

Tämän viikon voimaruno HUOMINEN päättyy tänään, 
maanantaina alkaa uusi voimaruno IHMISNEITO
 tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?
2 kommenttia:

 1. Hei! Piti tulla tänne kertomaan, miten ihanat nämä sivusi ovat, inspiraatiota antavat runot, voimauttavat kuvat....Olen tilannut sinulta joskus niitä tarrakuvia - siivosin vihdoin oman askartelupisteeni (korttiaskartelua) - ja löysin kadoksissa olleet tilaukseni -----ja oikein herkistyin, jotenkin tuli niin mahtava ja levollinen olo - kiitos olemassaolostasi ja kaikkea hyvää elämääsi! Minulle tulee myös sähköpostiini sinun runojasi - nekin ovat kiitoksen kohteena!

  Myös juuri sopivaan saumaan löysin korttisi - minulla oli huono rahatilanne ja pelasin nettipelejä, joista voitinkin oikein kivan summan rahaa - mutta ahneena ajattelin, että jos tulisi vielä lisää - ja hupuloin puolet rahoistani - olin masentunut ja ärsyyntynyt itseeni, että olen niin ahne, että olisin iloinen siitä, mitä sain enkä ahnehdi lisää.....mutta sitten tosiaan löysin korttisi - ja oivalsin, taas, että mennyt mikä mennyt, katse kohti tulevaisuutta - ja onhan minulla vielä vähän sitä ylimääräistä rahaa!
  Iloa, valoa, aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihana viesti sinulta Ritva ♥ Tulin juuri Viisas Elämä messuilta kotiin hyvillä mielin ja viestisi vielä lisäsi hyvää mieltäni :) On niin mukava saada tietää, että löysit levollisuutta ja korteista voimaa katsoa kohti tulevaa. Aivan ihana kirjoitus, tositarina - kiitos, että poikkesit kertomassa. Voimahalauksen lähetän nyt luoksesi ♥ :)

   Poista