.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 23. syyskuuta 2016

Uudet voimakorttipakkaukset


voimakortit

Kuvasin tänään voimakorttipaketit voimapuutarhassa. Tahdoin kuviin samaa tunnelmaa kuin oli Viisas Elämä messuilla hiekkapolulla. Olen tasapainoillut verkkokaupan tuotekuvien kanssa: Monissa ohjeissa neuvotaan, että ammattimaiset kuvat ovat tärkeitä ja ne kuvataan neutraalilla taustalla kuten valkoisella kankaalla. Ehkä nyt ymmärrän lopullisesti, että voin seurata omaa polkuani - voimapuutarhan polkua. On hyvä kuvata voimakortteja voimapuutarhan hiekkapoluilla ja sammaleisilla kivillä. Ne ovat iso osa Runotalon ja voimapuutarhan henkeä ja energiaa, joka kulkee mukana voimakorteissa ja voimarunoissa. Kaikki tämä liittyy oman itsen etsintään myös: Selkeys siitä mitä minä tahdon olla ja mitä minä olen. Sama pätee yrittämiseen: jos sinulla on oma liikeidea, kirkasta sitä rohkeasti itsesi näköiseksi ♥


uusia voimakorttipakkoja

Tein messuille voimakortteihin uudenlaiset pakkaukset. Uusimmissa pakoissa on mukana voimarunot. A4-arkilla on 10 voimarunoa. Jokaisella kortilla on oma voimarunonsa ja kasvinsa. 

voimakorttipakat


voimakorttipakka

voimakorttipakka

voimakorttipakka

Tuntui hyvältä kuvata pakkaukset voimapuutarhassa. Messujen jäljiltä osa voimakorttipakoista on lopussa, mutta saan lisää lokakuun puoliväliin mennessä. Tilaan pian uusia voimakortteja, että saan marraskuun alussa julkaista uuden voimakorttipakan. Se on tämän vuoden viimeinen voimakorttipakka. Nimi selviää kunhan saan selville elo-syyskuun suosituimman voimarunon.

voimakorttitarrat

Voimakorttitarratkin saivat uudet pakkaukset. 


♥ Tilaa voimakortit - klikkaa kuvaa ♥

Samalla innostuin tekemään messuilla otetusta kuvasta tämän mainoskuvan. Jos olisin ollut fiksu ja hoksannut olisin kuvannut messupöydässä enemmänkin tuotekuvia. 

Kuten kuva sanoo: klikkamaalla kuvaa pääsee tilaamaan omat voimakortit ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti