.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 18. elokuuta 2015

Voimaruno & voimakortti ti 18.8.2015: Tänään näen tähtien vilkuttavan
Tänään voit nähdä tähtien vilkuttavan 
metsän puiden oksilla valon lyhtyjään 

Tähdet tulivat tuomaan valoa 
meidän vahvuudeksemme 
iloksemme ja voimaksemmeViime torstaina istuin tietokoneeni edessä aikaisin aamulla. Odotin voimarunon syntyvän kuten joka torstai. Ensin tunsin kirjoittavani surusta, mutta tunne katosi. Katsoin ulos ikkunasta. Kaukana metsässä välkkyi kirkas valo - kuin tähti. Tiedäthän miten vesipisarat saattavat joskus kimmeltää kuusien oksilla kuin timantit? Valo kasvoi ja sen viereen ilmestyi lisää kimaltavia valoja. Samassa voimarunon otsikko syntyi: Timanttimetsässä.

Uutisissa kerrottiin, että loppuviikolla olisi yö, jolloin tähdenlentoja olisi valtavasti. Se yö oli jo ohi. En jaksanut valvoa. Tähdenlentojen tähdet valtasivat voimarunon. Ne tahtoivat vilkuttaa ja tulla nähdyksi. Kaikella on isompi merkitys. Mikään ei ole sattumaa. Jos tähti tänään vilkuttaa sinulle, vilkuta sille takaisin. Tähti voi tulla vastaasi missä ja milloin tahansa.

*Tahtoisitko aloittaa jokaisen viikkosi hauskalla hetkellä,
joka antaa sinulle voimaa, luottamusta ja hyvää mieltä?
Tahdotko käyttää intuitiotasi ja saada sisimpäsi opastusta?

Kuukauden voimapakkaus

Paketoin sinulle kerran kuukaudessa viisi voimakorttia, jokaisen kauniisti erikseen. Valitset intuitiivisesti minkä voimakortin avaat viikon alussa. Intuitiosi opastamana valitset aina oikean voimakortin ja saat opastusta sekä vahvistusta juuri siihen mihin sitä tarvitset. 

Paketissa olevia tarroja voit käyttää omaksi tai ystävien iloksi. Saat kivoja muistikirjoja itselle tai lahjaksi kiinnittämällä etikettitarran kirjan kannen koristeeksi tai voit pitää lempivoimakorttisi mukana kiinnittämällä etikettitarran vesipulloosi tai eväsrasiasi kanteen. Valkoisessa posliinimukissani pikkutarra on kestänyt jo ainakin 10 pesukertaa astianpesukoneessa. 

Kestotilauksen hinta 13,90€ / kuukausi

Paketoin luovasti kierrätysmateriaaleihin, joten lähetykset ovat inspiroivia ja ilahduttavia itsessään.

Katso seuraava postitus ja lisätiedot Kukkien kaupassa - > tästä tuotetietoihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti