.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 13. lokakuuta 2014

Kurssi-ilta viikko 42

Aarrekarttailu on visualisointia. Tunnen tässä hetkessä todeksi sen mikä ei vielä ole totta. Koen, että elän joka päivä opetellen paremmaksi visualisoijaksi. Siihen liittyvät luottamus ja tässä hetkessä oleminen. On hieman ristiriitaista, että aarrekartta tehdään suunnaten tulevaisuuteen ja samalla kerron tässä hetkessä olemisesta.
Olen kiitollinen siitä mitä on tässä hetkessä. Se on tärkeää.  Tunnen, että tässä jo elän tätä unelmaista elämääni. Voin nähdä kaikki hyvät asiat ympärilläni ja vahvistaa niitä kiitollisuuteni kautta. Voin kuvitella, että mieleni on elokuvaprojektori: Mitä haluan heijastaa elämäni valkokankaalle? Se on minun päätökseni. 
Olen tehnyt Rhonda Byrnen Taikavoima kirjan kiitollisuuden harjoituksia nyt 3 viikkoa. Huomaan vaikutuksen selvästi. Saman voin saavuttaa monilla muillakin harjoituksilla, mutta tässä hetkessä tämä tuntuu oikealta minulle. Ei silti ole helppoa tehdä harjoituksia uskollisesti joka päivä, siihen tarvitaan itsekuria. Kiitollisuutta on pidettävä säännöllisesti yllä, että se voisi tehdä taikojaan. 
Vielä alussa mainitsemastani ristiriidasta tässä hetkessä olemisen ja paremman tulevaisuuden toivomisen välillä: Kun olen tässä hetkessä kiitollisena siitä mitä minulla on ja uskon luottavaisena asioihin joita minulla ei vielä ole, silloin aarrekarttani toiveet ovat tätä hetkeä. Aarrekartta on rakennettava tällä tämän hetken ajatuksella - ei siten, että tuolla jossain tulevaisuudessa minä sitten saan vihdoin sen unelmatyöni. Ajattelen ajan kerrokselliseksi. Se ei ole jana vaan pystyakseli, jossa kaikki tapahtuu samaan aikaan.
Visualisoin monia vuosia, että haluan jäädä kotiin tekemään töitä tässä omassa yrityksessäni. Muutamaa kuukautta ennen unelmani toteutumista pyysin avopuolisoani ottamaan minusta kuvan, jossa istuin kotona pöydän ääressä tietokone edessäni. Kirjoitin kuvaan, että olen onnellinen, että saan tehdä etätyötä kotoa. Visualisoidessa on osattava päästää toiveistaan irti, on löydettävä luottamus ja sopiva rentous asian suhteen. Otsa rypyssä odotellen ei paljon voi tapahtua. On nautittava kiitollisena tästä hetkestä ja nähtävä itsensä valmiiksi siinä mihin on menossa. Tarkoitan näkemisellä vahvaa tuntemista sydämen tasolla. Kun itken liikutuksesta, olen onnistunut visualisoimaan voimakkaasti.

Kuulostelen omia tunteitani: Miltä minusta tuntuu eläessäni omaa arkeani? Onko asioita, jotka masentavat minua? Mitkä asiat tekevät minut iloiseksi? Olen tehnyt useasti plus ja miinus listoja silloin kun olen ollut elämäni risteyskohdissa. Ne selkeyttävät mieleni. Otan yhden asian kerrallaan käsittelyyn ja listaan mikä on hyvää, mikä huonoa. Kumpia tulee enemmän plussia vai miinuksia? Jos miinuksia on enemmän, on tehtävä jotain asialle. Mitä voin tehdä? Mistä voin aloittaa? Teen sen minkä voin siinä hetkessä. Aloitan pienin askelin ja pian huomaan miten ne vievät eteenpäin hyvän matkaa. 
Aarrekartan kuvat muistuttavat siitä mitä tahdon elämäni olevan. Voimapuutarhakurssilla tehdään samaa asiaa toisella tavalla: Pysähtyessäni oman itseni äärelle saan puhdistettua itsestäni pois paljon turhaa painolastia. Kun kevenen pääsen helpommin eteenpäin. Mieleni, joka on yhtä kuin elämäni, täyttyy hyvillä asioilla. Miten paljon on turhaa mielen puhetta?

*


Tänään alkoi aarrekarttakurssin 2. viikko.  Blogikurssin ohjeilla voit tehdä aarrekartan itseksesi, mutta suosittelen oikeaa kurssia, jossa on perusteelliset ohjeet. Lisäksi tsemppaan sinut henkilökohtaisesti maaliin saakka. Aarrekarttakurssilla selvität todelliset unelmasi ja pysähdyt miettimään mikä on hyvin ja mitä tahtoisit muuttaa. 

Seuraava aarrekarttakurssi alkaa tammikuussa. Laitoin kauppaan "aikainen lintu madon nappaa" hinnan joulukuun puoliväliin asti. Aarrekarttakurssi sopii joululahjaksikin kunhan lahjan saajalla ei ole kovin kiireinen tammikuu. Täältä voit katsoa aikataulun ja kurssin lisätiedot.

Tässä tuli jo paljon asiaa yhdelle kurssi-illalle, mutta en voi olla vinkkaamatta vielä tästä:


Tapaamisiin kurssi-illassa taas viikon kuluttua!4 kommenttia:

 1. Vuosia sitten tein aarrekartan. Se on toiminut hyvin. Yhdessä kohdassa meni pieleen, pitää olla tosi tarkka mitä toivoo. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. Aarrekartta toteuttaa helposti kirjaimellisesti asioita. Kiva kuulla, että karttasi toimii hyvin ja kiitos, että jätit viestiä :)

   Poista
 2. Onpa taas niin osuva lause tuossa valkoisessa kukassa<3

  VastaaPoista