.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 20. lokakuuta 2014

Kurssi-ilta vko 43
Aika on nopeutunut. Tunti hurahtaa ohi hetkessä. Mitä ehdin tehdä? 

Keskityn siihen, että teen oikeita asioita - en siihen, miten paljon ehdin tehdä. Se on tärkeää unelmaelämän toteuttamisessa. Tänään alkoi aarrekarttakurssin 3. viikko. On aika tehdä aarrekartta ja valita mitä karttaansa haluaa. Kartan tekeminen pakottaa valitsemaan ja määrittelemään tarkasti mitä elämältään tahtoo. Kaikkea ei voi saada - ei ainakaan toisensa pois sulkevia asioita. Montaa isoa asiaa ei elämään mahdu kerralla, joten aarrekarttaankin on hyvä jättää hieman väljyyttä. Ei siis kaikkia unelmaharrastuksia kerralla karttaan eikä tosielämään.
Tavoitteen tai unelman toteutuminen edellyttää toistoja ja sitkeyttä. Aivan kuin lihasten treenaaminen, sillä aina asiat eivät toteudu siinä hetkessä. On oltava valmis tekemään työtä ja sitouduttava haluamaansa lopputulokseen. 

Muistutin eilen itselleni, että ne kivet ovat tärkeitä - eivät ne hiekanjyväset. Jos täytän päiväni hiekanjyvillä, teen luultavasti asioita, jotka edistävät päätavoitettani hitaasti. Siinä päiväni meni ja sitten seuraava. Pian on viikko hukattuna toisarvoisiin asioihin, jotka eivät edistä sitä päämäärää, jota elämältäni tahdon. 
Joudun toistuvasti ristiriitaan unelmien toteuttamista pohtiessani. Muistan intuition merkityksen ja flown: Olen elämänvirran matkassa ja rennosti suunnistan kohti päämäärääni. Olen kuin höyhen veden pinnalla matkustaen keveästi esteet väistäen. Miten yhdistän kurinalaisuuden ja flown? Onko edes vastausta tähän kysymykseen? Tarvitseeko niitä yhdistää?

Nautinnollinen flow? Onko se sitä, että päivässäni on tietty rytmi? Onko se sitä, että määrään aamulla itseni tekemään tiettyjä asioita rutiininomaisesti, että saisin päiväni käyntiin hyvällä tavalla? Että tunnistaisin flown ja saisin kiinni vaistojeni johdatuksesta, että kuulisin paremmin oman sisimpäni opastusta ja tekisin niitä oikeita asioita päivässäni? Jotain edellä mainituista sen on oltava. Sellaisena minä tahdon olla joka päivä. Tyytyväisenä, että olen käyttänyt päiväni asioihin, joiden tunnen olevan sitä mitä elämältäni tahdon. 
Aarrekartta on muistuttaja. Sen tehtävä on muistuttaa jatkuvasti, että nämä ovat ne asiat jotka sisimmässäsi haluat valita elämääsi, pidä ne mielessäsi ja johtotähtenäsi. Oma iloinen hymynaama kaikkien unelmakuvien joukossa kannustaa uskomaan ja luottamaan. Kun olen linjassa olen flowssa.

Yksi hyvä tapa kurinalaiseen toimintaan on tehdä edellisenä päivänä seuraavan päivän tavoitelista. Se ei saa olla liian pitkä. Ykkösenä on oltava asia, joka vie minua vahvimmin kohti unelmaani. Se voi olla pieni askel, puhelinsoitto tai jonkin asian selvittäminen. Ehkä se vielä ei ratkaise kaikkea, mutta olen aloittanut ja kun jotain yritän sinnikkäästi onnistun lopulta varmasti.


En ole urheilijatyyppiä enkä kiinnostunut urheilusta, mutta urheilusta saa tavoitteellisuuden mallia. Ylen urheilusivuilta löysin syvällisen tekstin:

Kurinalaisuus kunniaan

Yksikin harhaileva ajatus voi pian houkutella mukaansa toisenkin ja näistä puroista syntyy jokia, jotka pian virtaavat valtoimenaan eikä niitä enää voi kahlita. On siis helpompi pysäyttää puro kuin kokeilla, kuinka suuren joen saa padottua. Laput silmille ja korville ja eteenpäin. Kurinalaisuus kunniaan.Seuraava aarrekarttakurssi alkaa tammikuussa. Laitoin kauppaan "aikainen lintu madon nappaa" hinnan joulukuun puoliväliin asti. Aarrekarttakurssi sopii joululahjaksikin kunhan lahjan saajalla ei ole kovin kiireinen tammikuu. Täältä voit katsoa aikataulun ja kurssin lisätiedot.

3.11. alkaa Voimakurssi, joka kestää kuukauden. Voimakurssilla annat aikaa itsellesi, kirjoitat spiraalipolkua ja teet yksinkertaisia läsnäolon harjoituksia. Tutustu ja ilmoittaudu mukaan tilaamalla tästä.Tämän kurssi-illan kuvat ovat Voimaruno kortti - sarjasta.
Voit tilata kortit omaksi tästä.


Mukavaa tavoitteellisen flown viikkoa ja tapaamisiin kurssi-illassa taas viikon kuluttua!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti