.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 1. syyskuuta 2014

Maanantain kurssi-ilta: Voimapuutarhan vertauskuvien merkityksiä

TÄHTIKUKKA LÖYTÄÄ PUUTARHAN


Tunnistatko voimapuutarhan hahmosi? Millainen hän on? Minun hahmoni on TähtiKukka. TähtiKukka nauttii hoivatessaan kasveja rakkaudella ja luodessaan uutta. 


Voimapuutarha on vertauskuva omasta itsestäsi. Hoitamalla sisäistä voimapuutarhaasi löydät asioita, joita haluat säilyttää ja vaalia sekä asioita, joita haluat kitkeä pois. Kukoistavan, rakastetun puutarhan voima säteilee sisimmästäsi ympärillesi.

TÄHTIKUKKA KIRJOITTAA KIRJAAN VOIMARUNOJA


Katsellessasi ikkunasta puutarhaan voit löytää itsellesi vastauksia. Muistikirja vierelläsi odottaa pohdintojasi, voimapuutarhan hetkistä heränneitä mietteitä ja sisäistä viisauttasi.


TÄHTIKUKKA LAKAISEE LUUDALLA POLKUJA JA LÖYTÄÄ RUNOJEN OPASTUKSIA


Hiljennyt tutkimaan kasveja. Lakaiset hiekkapolkuja ja löydät voimarunojen opastuksia. Samalla puhdistat sisintäsi. Poluilla kulkeminen on rauhoittavaa. Lakaisemalla hiekkapolkuja voimarunojen opastukset tulevat näkyviksi. Tämä tarkoittaa, että kulkemalla rauhassa sisimpäsi ja sydämesi poluilla, saat opastusta ja vastauksia itseltäsi. Puhdistat mielen hälyä lakaistessasi hiekkapolkuja. Hetken kauneus tulee esiin. Oleellinen syntyy näkyväksi.
VOIMARUNOT LENNÄHTÄVÄT TÄHDENLENTOINA 
PUUTARHAAN MUUTTUEN HIEKKAPOLUIKSI.

Tähtikukan tapaan voit kirjoittaa omat voimarunosi. Sisimpäsi mietteet muodostuvat voimarunoiksesi, sillä niiden kautta löydät sisäisen kauneutesi ja voimasi. Olet erityinen ja hyvä sellaisena kuin olet.

Voimarunot ovat sisimpäsi ajatuksia sanoiksi muutettuna. Poimimalla osia ajatuksista, saat opastusta ja vastauksia. Voimaruno ei aina avaudu heti. Se voi muuttua tähtihiekaksi ja palata luoksesi avautuen uudessa muodossa kun olet valmis vastaanottamaan viestin.TÄHTIKUKKA SAA VOIMAA USKOA UNELMIINSA JA SEURAA HIEKKAPOLKUA LAMMELLE. 
SIELLÄ TALO JA PUUTARHA OVAT SYNTYNEET TODEKSI.


Lampi on kuin peili, johon katsot nähdessäsi totuuden: Olet kaunis ja hyvä omana erityisenä itsenäsi. Saapuessasi lammelle olet jo pitkällä voimapuutarhan matkallasi. Silti matka on ikuinen. Peili on rehellisyyden ja avoimuuden vertauskuva. Voit katsoa peiliin ja huomata unelmasi olevan totta tässä ja nyt.
Elämäsi uudet päivät ovat puhtaita, kirjoittamattomia sivuja edessäsi. Voit vaikuttaa paljon siihen mitä sivuilla on. 
Luudalla lakaiseminen: Puhdistaminen. Raaputat pintaa, hidastat, kuuntelet luudan rapinaa hiekalla. Joskus sinun on jopa raavittava pintaa, tasoiteltava, nähtävä työn jälki - sen kuviot ja löydettävä se mikä tulee näkyväksi. Polun lakaisusta voit nauttia, voit valita miten ja millaisella luudalla lakaiset. Luutasi voi olla iso tai hyvin pieni. Se voi olla uusi ja puhtoinen tai vanha, rakas kulunut luuta.
TULE SINÄKIN KULKEMAAN OMAN SYDÄMESI POLKUJA

Uusia polkuja ja kukkia polkujen varrelle syntyy voimarunoista sitä mukaa kun avaat omia ajatuksiasi kirjoittamisen ja pohdintojen kautta tutustuen itseesi. Löydät uutta, laajennat voimapuutarhaasi; olet enemmän kuin ikinä kuvittelit olevasi. Voimapuutarhassa löydät aina uutta, se on loppumaton ja ikuinen. Seikkailu voimapuutarhassa on elämäntapa. Jos se tuntuu sopivan sinulle ja kutsuvan sinua, saavu keskiympyrän sydämeen kanssani. 


2. viikko - Voimapuutarhan vertauskuvia
3. viikko - tulossa...Tahdotko tulla mukaan oikealle etäkurssille? 

Katso alla oleva kurssin esittelyvideo. Tämä kurssi sopii sinulle, jos pidät kirjoittamisesta, voimakorteista, voimarunoista ja tahdot edetä omalla ainutlaatuisella polullasi itseäsi kuunnellen. Voimapuutarhan poluilla voit kulkea aina itsellesi sopivalla hetkellä. Kurssisarja on jatkumo, johon luon uusia osioita sitä mukaa kun ensimmäiset kurssilaiset etenevät poluilla. 


- Olet sydämellisesti tervetullut mukaan voimapuutarhan hiekkapoluille -

8.10.2015 VOIMAPUUTARHAKURSSI on toistaiseksi uudistumisen tauolla. Voit tutustua muihin Runotalon kursseihin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti