.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 15. syyskuuta 2014

Maanantain kurssi-ilta: Hyödynnä viikon voimakorttejaVoimapuutarha kurssin kevyt ja ilmainen versio on ulottuvillasi täällä blogissa joka päivä. Sunnuntaisin julkaisen uudet voimakortit tulevalle viikolle. Valitse päivästäsi sopiva hetki, jolloin voit pysähtyä kirjoittamaan kyseisen päivän voimakortin kautta syntyneitä ajatuksiasi. Kirjoita kaikki muistiinpanosi samaan kirjaan. Parikin sanaa kerralla riittää. Ehkä tahdot kirjoittaa runoja tai piirtää ajatuksesi kuviksi. Valitse tapa joka sopii sinulle. Merkintöjesi kautta alat löytää sisimpäsi viestejä, oman sydämesi puhetta. 
Jaan kanssasi mietteeni tämän päivän voimakortista. Keskityn ensin kuvan merkitykseen:

Sisimmässäni on tänään tullut näkyväksi tuntemuksia, joiden en ole tiennyt olevan olemassa. Nuo tuntemukset ovat kuin seittejä, joita kulkee ristiin rastiin voimapuutarhan kasvien joukossa. En tiedosta seittien olevan olemassa. Usvaisena aamuna aikaisin kulkiessani hiekkapoluilla näen seittejä kaikkialla. Näkymättömät ovat muuttuneet näkyviksi. Miten saan sisimmässäni olevat näkymättömät näkyväksi? En voi saada kiinni tunteista, jotka ovat piiloutuneita, kätkettyjä minulta. Tiedostan, että ne ovat olemassa. Voisinko huiskia kaiken puhtaaksi luudalla? Tahdonko sittenkään poistaa seittejä sisimmästäni? Ehkä niiden kuuluu olla osana kokonaisuutta. Ehkä usvaisena aamuna voin nähdä niiden kauneuden, ymmärtää kaiken tarkoituksen.

*

Nämä olivat mietteeni, jotka syntyivät tässä hetkessä kuvan kautta. 


Voin antaa voimakortin tekstin luoda lisää ajatuksia:

Toisina päivinä tuntuu, että voisi piiloutua kaikelta. Palata takaisin heti aamulla unimaailmaan ja viipyä sen rauhassa pidempään. Aina ei jaksa olla innostunut ja positiivinen. Tänään tahdoin hetkeksi unhoittaa kaiken. Kuitenkin pakotin itseni puskemaan eteenpäin kuin työhevonen. Asia kerrallaan tuli tehdyksi. Silti tahtoisin tehdä vain ilolla. Löysin asioita, joita nautin tehdä ja tein ne ensin. Kotityöt saivat jäädä vähemmälle. Tänään ei kiinnostanut siivota pesuallasta. Voihan se vielä odottaa. Pyykinpesukoneen jylinä ei täyttänyt taloa häiritsevällä mölinällään. Aurinko paistoi. Silti ulkona ei enää ole kesän tuntua. Kesä on poissa. Syksy tuoksuu kirpakkana ilmassa. Avaan etuoven syvissä mietteissäni ja pysähdyn: Edessäni istuu pieni jänis. Jähmetymme kumpikin ihmetyksestä paikoillemme. Hetki kestää ikuisuuden. Hitaasti suljen oven. Jänö kuulostelee ja syö loppuun vihreän lehden. Sitten suuntaa kauemmaksi vanhan navetan taakse. Minua naurattaa. Tästäkin päivästä löytyi ilo. Huomenna on uusi päivä ja voin aloittaa alusta. Seuraava tuntikin on uusi - aloittaisinko jo siitä? Tätä päivää on vielä paljon jäljellä. Otan seuraavan minuutin omakseni. Aloitan siitä.Näin sain kirjaani mietteet tämän päivän voimakortista. Kun luen ajatukseni myöhemmin uudelleen, ne avautuvat eri tavalla. Sinä luet sanojani omasta kokemusmaailmastasi katsoen. Saatat löytää samoja tunteita kuin itselläsi, mutta emme tiedä kirjoitanko sittenkään samasta kokemuksesta kuin sinä. Voimapuutarhan kurssilla kerään oivalluksia yhteen. Niiden rikkaus on meidän kaikkien erilaiset kokemukset. Sama kuva voi herättää erilaisia tunteita. Eri päivät ovat erilaisia. 

Kirjoitin tekstini tänne julkiseen blogiin, joten se ei ole ihan samanlainen mitä kirjoitan yksityisesti. Voimapuutarhan muistikirja on yksityinen kirja, johon voi kirjoittaa kaiken rehellisesti itselleen. Silloin sanoista saa suurimman hyödyn. On hyvä olla itselleen rehellinen. Helppoa se ei aina ole. Lisää inspiraatiota voimapuutarhan muistikirjan kirjoittamiseen saat etäkurssilla. Tilaa kurssi tästä. Laitoin tänään kauppaan voimakortteja, jotka olen aiemmin poistanut valikoimista. Tuntui oikealta palauttaa osa korteista takaisin myyntiin. Joskus ei näe asioiden kauneutta kun katsoo liian läheltä ja liian pitkään. Varsinkin, jos luot itse asioita, tiedät hyvin mitä tarkoitan. Löydät tämän hetken voimakorttivalikoiman tästä. Voimapuutarhan kurssin omat muistikirjat, joissa on pieni luuta mukana tulevat lähipäivinä verkkokauppaan myyntiin. Pienemmät voimapuutarha kirjat sopivat kassissa mukana kulkeviksi muistikirjoiksi, joihin voi tallentaa ajatuksia, jotka pulpahtavat pintaan milloin missäkin.Voimapuutarhan kurssi-illoissa tähän mennessä ilmestyneet:


4. viikko - Hyödynnä viikon voimakortit


2 kommenttia:

 1. Sari, sinut on haastettu!

  Pitääkin käydä katsomassa, mitä kortteja olet palauttanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen ajatus automaattisesti: Apua... Muistin eilen, että sinun aamuhaasteesi toteutus on katsomatta - uskon, että olet toteuttanut sen, mutta on mennyt minulta ohi. Haasteista tulee vaihtelua blogiin ja piristyn, löydän jotain uutta. Poikkean illalla katsomassa haasteen...

   Kuvien lainauksesta: Nykyään laitan perjantaisin pelkkiä kuvia ilman sanoja, mutta samoihin kuviin saattaa sunnuntaina ilmestyä sanat kun päivitän osan kuvista viikon voimakorteiksi. Tämä on hyvä tietää, ettei tule yllätyksiä. Kaikki vanhemmat kuvat yleensä pysyvät muuttumattomina. Oli kiva yllätys tavata eilen ripsureunainen unikko :)

   Olla elossa ei ole palautunut, eikä muitakaan postikorttikokoja. Tein jo kyselyäkin postikorttien osalta, että tekisinkö niitä sittenkin...Olen tuuliviirimäinen tapaus.

   Poista