.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 22. syyskuuta 2014

Maanantain kurssi-ilta: Unelmointia vaiston varassaUNELMA SYNTYY TODEKSI KUN PIDÄT SIITÄ USKOLLISESTI KIINNI

Suunnistat usvassa, hitaasti alat nähdä selkeämmin ja matkan tekeminen helpottuu. Polun varrelta poimit mukaasi asioita, jotka tukevat unelmaasi. Tunnet, että määränpäässä kaikille löytämillesi asioille on merkitys. Matkalla koet tunteita - niitäkin tarvitset, että tulisit enemmän omaksi itseksesi, että olisit unelmasi arvoinen. UNELMA VOIMAPUUTARHASTA

Voimapuutarha on ollut sydämessäni pitkään valmiina. Edelleen rakennan sitä näkyväksi tähän todellisuuteen. Saanko sitä koskaan täysin valmiiksi? Luultavasti en - tärkeintä on, että matkallani on tarkoitus, joka on itselleni merkityksellinen.

Kuljin tänään  uudelleen pari vuotta sitten kirjoittamani ajatuspolun. Syntyi uusi voimaruno. Voisiko sinulle syntyä oma voimaruno kulkiessasi saman ajatuspolun? Millainen on sinun voimapuutarhan polkusi? Mitä tunteita koet matkallasi ja mikä on niiden tarkoitus? Mitä voit poimia mukaasi? 


Kirjoitettu 5.8.2012

Ole hyvä, tästä polulle:Teen vaiston varassa
en tiedä miksi kerään siemenkotia
 pidän siitä siksi teen sitä

Keksin uusia ideoita
tekemisen kautta

Löydän keinoja toteuttaa asiat
jotka ensin tuntuvat mahdottomilta

Voin toteuttaa hassuja juttuja
jos se tuntuu itsestäni hyvältä

Tärkeintä ei ole nopeus
tärkeintä on ehtiä kokea täydesti

Onko sinulla vanhoja kirjoituksiasi? Löydät niistä johtolankoja unelmasi toteuttamiseen. Minulle tärkein oivallukseni on: Vaiston varassa. En aina etukäteen tiedä mitä tulee tapahtumaan tai mikä on aiheena polun mutkassa. Se selviää minulle siinä hetkessä kun teen. On vain uskallettava luottaa.


*


Näissä kurssi-illoissa jaan inspiraatiota, joka liittyy Voimapuutarhan kurssin harjoituksiin. Olet tervetullut viettämään hetkiä poluilla myös Voimapuutarhan etäkurssin harjoitusten kautta. 


Voimapuutarhan kurssi-illoissa tähän mennessä ilmestyneet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti