.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 8. syyskuuta 2014

Maanantain kurssi-ilta: Poimi voimarunosi hiekasta


Viikonloppuna Viisas elämä messuilla minulla oli pöydällä puuastiassa voimapuutarhan hiekkapolku. Moni pysähtyi hiekkapolun äärelle poimimaan oman voimarunonsa hiekasta. Pysähdy, keskity ja hengitä syvään. Poimi hiekasta yksi voimakortti. Katso rauhassa kuvaa. Mitä tunteita, ajatuksia tai sanoja löydät kuvan kautta. Anna sanojen soljua vapaina, rajoittamatta. Kaikki on oikein. Luota itseesi. Kirjoita sanat talteen. Näin syntyy oma voimarunosi. Sisimpäsi viesti sinulta sinulle itsellesi. Viesti avautuu yhä enemmän ajan kuluessa. Löydät syvällisiä merkityksiä.


Laitan tähän samat voimakortit, jotka olivat kätkettyinä hiekkapolulle. Voit kokeilla kirjoittaa omat voimarunosi voimakorteista tai valita vain yhden kortin. Voit palata myöhemmin seuraavan kortin äärelle.Voimakorttien kuvien kautta voit poimia viestejä omasta sisimmästäsi. Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi ovat olemassa sinulla itselläsi. Luota itseesi. Tunnet itsesi parhaiten.

TULE SINÄKIN KULKEMAAN OMAN SYDÄMESI POLKUJA


Uusia polkuja ja kukkia polkujen varrelle syntyy voimarunoista sitä mukaa kun avaat omia ajatuksiasi kirjoittamisen ja pohdintojen kautta tutustuen itseesi. Löydät uutta, laajennat voimapuutarhaasi; olet enemmän kuin ikinä kuvittelit olevasi. Voimapuutarhassa löydät aina uutta, se on loppumaton ja ikuinen. Seikkailu voimapuutarhassa on elämäntapa. 
3. viikko - Poimi voimarunosi hiekasta
4. viikko - jatkoa tulossa...


Tahdotko tulla mukaan oikealle etäkurssille? 


Katso tarkemmat tiedot Kukkien kaupassa. Tämä kurssi sopii sinulle, jos pidät kirjoittamisesta, voimakorteista, voimarunoista ja tahdot edetä sydämesi polulla itseäsi kuunnellen. Voimapuutarhan poluilla voit kulkea aina itsellesi sopivalla hetkellä. Kurssisarja on jatkumo, johon luon uusia osioita sitä mukaa kun ensimmäiset kulkijat etenevät poluilla. 
- Olet sydämellisesti tervetullut mukaan voimapuutarhan hiekkapoluille -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti