.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Voimakurssin 2. viikko: Spiraalin valmistelu ja 3 tavoitettasi


Viikko sitten aloitimme valmistautumisen voimakurssia varten ja tänään alkaa varsinainen voimakurssi. Toivottavasti olet ehtinyt saada kaiken tarvittavan valmiiksi. Voit lukea viikon takaisen julkaisun tästä.SPIRAALIKIRJAN VALMISTELU


Kiinnitä ensin muutamia hankkimistasi tarroista uuteen muistikirjaasi satunnaisiin paikkoihin. Nämä tarrat tulevat muistuttamaan sinua itsellesi tärkeistä asioista kulkiessasi kirjasi sivuilla. HENKILÖKOHTAINEN SUUNNITELMAValitse 3 asiaa, joita haluat muuttaa elämässäsi tai joihin haluat uutta voimaa. Kirjoita asiat muistikirjasi ensimmäiselle oikeanpuoleiselle sivulle. Tee seuraavalle oikeanpuoleiselle sivulle keskelle itsellesi lähtöpiste, joka laajentuu spiraaliksi. Kiinnitä oma kasvokuvasi tämän spiraalin keskelle.

SPIRAALIPOLUN VALMISTAMINEN
Varaa itsellesi häiriötön hetki. Sytytä voimakurssia varten hankkimasi kynttilä ja soita lempimusiikkiasi. Piirrä spiraalia eteenpäin sivu sivulta kunnes saavut muistikirjasi viimeiselle sivulle. Spiraaleja on yhtä monta erilaista kuin piirtäjiäkin, joten voit luottaa, että spiraalisi on oikeanlainen juuri sinulle. Viimeiselle sivulle piirtyvä spiraali kiertyy sisäänpäin eli päättyy keskelle sivua. Kiinnitä tähän kohtaa sydämen muotoinen tarra merkiksi siitä, että olet edennyt sydämeesi.


Jätä spiraalien väleihin tilaa, että mahdut myöhemmin kirjoittamaan ajatuksiasi. Luot nyt valmiiksi polun, jota pitkin kuljet. Olet päättänyt edetä sydämeesi. Päättäminen ja polun kulkeminen ajatuksella ovat lähes sama asia kuin toteutuminen.
Kirjoita muistikirjasi toiseksi viimeiseen spiraaliin kaikki kolme tavoitettasi sellaisessa muodossa kuin ne ovat toteutuneina. Kirjoita kuin asiat olisivat jo totta.


Jatkossa käsittele jokaista valitsemaasi asiaa vuorollaan. Kirjoita spiraaleja pitkin ajatuksiasi ja liitä kirjaan kuvia. Seuraan arkesi tapahtumia tarkkaillen. Kirjaa muistiin havaintoja ja tunnelmia ahkerasti. 
YHTEINEN VOIMAVERKKOValitse päivittäin pieni hetki, joka on häiriötön. Keskity lähettämään ja vastaanottamaan hyviä ajatuksia. Yhdessä luomme ja vahvistamme voimaverkkoa, joka tukee meitä kaikkia tällä spiraalipolullamme. Ajatuksen voima on uskomattomaan vahva. Ajatusenergiaa on olemassa ja meistä jokainen osaa käyttää sitä luonnostaan. TULI JA TUULI
Vietä joka päivä hetki aikaa tulen äärellä aikomuksella, että tuli puhdistaa sinua, läheisiäsi ja kotiasi. Kulje päivittäin ulkona ja hengitä raikasta ilmaa päivä päivältä syvemmin itseesi. Tunne miten hengitys on luonnollista ja turvallista, tunne miten vahvasti olet elossa. Löydä leikkimieli ja taianomaisuus päivissäsi. Olen saanut paljon voimaa voimakurssista ja moni kurssilainen on kokenut samoin. Toivon sydämestäni, että löydät samaa voimaa itsellesi.  Tilaa Spiraalipolun opasHuomioithan, että tämä blogin voimakurssi sisältää vain osan kurssimateriaalista. Jos tahdot, voit tilata oman Spiraalipolun oppaan, joka sisältää kaikki voimakurssin harjoitukset >> klikkaa tästä
2 kommenttia:

 1. Ihana idea tämä spiraalikirja. Itse olen viime aikoina alkanut yhä enemmän perehtyä mielen, kehon & sielun tasapainoon ja pyrkinyt löytämään tämän hetken eilisen ja huomisen keskeltä. Eilisen ja huomisen, joissa itse kukin tuppaamme vellomaan kuka enemmän kuka enemmän tajuamatta että kaikki muu paitsi tämä hetki on pelkkää illuusiota. Oletko lukenut Echart Tollea ? Itse ostin reissusta hänen teoksensa 'Power of Now' jota luen nyt toiseen otteeseen. Jotain muuttui sisälläni ko.kirjan luettuani. Jotenkin sinun blogistasi välittyy aina samat ajatukset kun ko.miehen teksteistä. Tässä ja nyt on kaikki mitä on, ja minä riitän : )

  Kiitos tästä ideasta ! Ja ihastuttavista ihastuttavinta loppukesää sinulle ! xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät ideasta. Spiraaliin kirjoittaminen hidastaa automaattisesti, siinä ei voi kiirehtää. Silloin pysähtyy tähän hetkeen. Juuri siitä on kysymys. Olen lukenut Echart Tollea ja katsonut videoitakin. Hän todella pysäyttää hetkeen ja olen samoilla linjoilla. Olen kyllä saanut vaikutteita niin monilta ja laajasti, etten voi selkeästi nimetä ketään. Pitkillä ajomatkoilla töihin kuuntelin aina tikulta kaikkea mitä olin netistä löytänyt, jopa meditaatioita kuuntelin ajaessa aamuisin ja sehän ei ole hyvä juttu ajaessa. Aarrekarttamaailmassa on suosikkikirjojeni lista, josta taitaa Echart Tolle puuttua. Hän kuuluisi kyllä listalle myös. Ja moni muu.

   En ole poikennut blogissasi seuraamassa miten matkasi lopulta meni, joten taidanpa kipittää sinne. Kiva, että jätit viestin.

   Poista