.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Aarrekarttakurssin 4. viikko: Aarrekartta albumissa & energisointiTuuliHelmen käsintehty albumikirja.

Toteutin eilen aarrekarttani albumiin, jonka sain äidiltäni kymmenen vuotta sitten. Olen säästänyt albumia. Isolle pahville tehty aarrekartta on perinteinen ja näkyvä, mutta yhtä hyvin toimii albumi kunhan sen muistaa avata usein. 

Ensin keräsin sopivia aarrekarttakuvia Pinterest - tauluun. Tein taulusta salaisen, sillä aarrekartta on hyvin henkilökohtainen. Suosittelen Pinterestiä. Kuvia on loputtomasti ja käyttö on helppo oppia. Tulostin osan kuvista. Pinterestissä oleva taulu toimii aarrekarttakuvien pankkina, jonne kerään sopivia kuvia varastoon aarrekartan päivitystä varten.Albumin ensimmäisen aukeaman omistin itselleni ja perheelleni. Jatkoin aukeama kerrallaan sen mukaan mitä tarvitsen/haluan lomakkeen pohjalta olin asettanut tärkeimmiksi osa-alueiksi. Albumiin jäi tilaa. Oli hauskaa askarrella kuvia paikoilleen. Samalla aloitin energisoinnin mielessäni. Aarrekarttaa tehdessä on olo kuin taikurilla. Oman elämän ohjakset siirtyvät vahvan tuntuisesti omiin käsiin. Se tuntuu aina yhtä hyvältä.
Aarrekartan energisointi 


Vietä tunnelmahetki, jossa aarrekartan asiat ovat toteutuneina tässä hetkessä. Tunne todella kaikkien aistiesi kautta miten unelmasi ovat totta. Onnellisuus ja ilo, liikutus saa tuntua sydämessä saakka. Näin aarrekartan toiveet energisoituvat. Osallistumalla kurssille saat yksityiskohtaisemmat ohjeet energisointiin.

Aarrekartta toimii vaikka sen unohtaisi kuukausiksi. Olen katsellut vanhoja tunnelma - ja aarrekarttoja vuosien kuluttua ja ilahtunut huomatessani miten asiat ovat tänään totta. Tehokkainta on pitää aarrekartta näkyvillä ja aamuin illoin katsoa kuvia tuntien kiitollisuutta toteutuneista unelmista. 

Pidän paljon albumistani: Tehdessäni töitä tässä koneella minulla on nyt avoimena Runotalosta tekemäni aukeama. Eräässä kuvassa on kaunis valoisa työhuone. Kuvassa työhuoneen pöydällä on saviruukussa iso viherkasvi. Kuinka ollakaan - jo tänään keksin siirtää pelargonin eteisen pöydältä tähän työpöydälle minua ilahduttamaan. Aarrekartan kuvat toimivat monin tavoin.


Aarrekarttaa on hyvä päivittää vähintään vuosittain. Parasta olisi jos kartta eläisi mukana joka hetki. Varmasti palaan uusin aarrekarttakuulumisin jatkossa. Tällä kertaa aarrekarttakurssi blogissa päättyy tähän. Voit tilata laatimani perusteellisen Aarrekarttaoppaan täältä >>


Kirjanvinkkini aarrekarttailun tueksi: Anna sielusi ohjata/ Denise LinnKirjoitan tätä erityisesti aarrekarttakurssilaisilleni. Teemme toimivan ja tehokkaan aarrekartan. Jaan perusohjeet ja inspiraatiota täällä blogissa samalla kaikkien hyödyksi. 

Olen suorittanut Marika Borgin aarrekarttaohjaajan kurssin 2006. Olen kirjoittanut Aarrekarttamaailma blogia ja käytän erilaisia visualisoinnin keinoja unelmieni toteuttamiseen. Tiedostan, että voin luoda elämääni. Aarrekarttailussa katson tulevaisuuteen, mutta tärkeintä on elää luottavaisena tässä hetkessä. Silti uskon, että aarrekartan kautta voin oppia ja löytää paljon uutta itsestäni. Aarrekartasta on tullut minulle tapa elää unelmaani tässä hetkessä todeksi.

Voit lähteä kanssani oikealle aarrekarttakurssille tilaamalla Aarrekarttaoppaan, jossa saat perusteelliset ohjeet sähköpostitse >> katso tästä


Työyhteisöille aarrekartta sopii hyvin, mutta ei tällaisenaan. Voit tutustua ajatuksiini lukemalla kirjoitukseni Aarrekarttamaailmassa: Ihmisten on välitettävä toisistaan oikeasti ja oltava ME.Edelliset julkaisut:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti