.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Aarrekarttakurssin 3. viikko: Aarrekartan valmistaminen
Runotalon aarrekarttaopas


Aina kun teen tunnelmakartan, on se matka lähemmäksi itseäni. Tunnelmakartan kautta löydän jo asioita, jotka kuuluvat lopulliseen aarrekarttaan. Analysoimalla kuvia avautuu uusia näkymiä, jotka ovat tutun oloisia ja silti niissä on raikas tuulahdus uutta ja innostavaa. Aivan kuin hioisin timanttia yhä kirkkaammaksi tai tarkentaisin suuntaani kohti päämäärää.

Mitä oikeasti haluan ja tarvitsen lomakkeen täyttäminen herätti ainakin minut. Huomaan jälleen miten tärkeää on pysähtyä tarkistamaan tilanne vuoden välein. Asiat muuttuvat. Vuosi sitten tehty aarrekartta ei välttämättä heijasta tämän hetken toiveita. 

Tein toivelistan, mutta tuntui yllättävän vaikealta kirjoittaa toiveita sanoiksi. Tutkin vielä toivelistaani tarkemmin ennen lopullista kartan tekoa.AARREKARTTA


Kaiken itsetutkiskelun jälkeen voin toteuttaa aarrekarttani hyvillä mielin, sillä tiedän nyt tärkeimmät suuntaviivat. Teen itselleni listan millaisia kuvia tarvitsen. On päätettävä teenkö useampia täsmäkarttoja eri aihealueista esim. ura, terveys jne. Ehkä teen yhden kartan, jossa on useiden alueiden tärkeimmät asiat. Tarvitsen uudehkon kasvokuvan itsestäni, jossa olen luottavainen ja iloinen. Lisäksi karttaan tulee perheenjäseniä ja tietenkin koirani Pimu. 

Kun laitan kuvat karttaan, on päätettävä mikä kuva on vahvin ja keskeisimmällä paikalla. Taustapahvin värillä on merkitystä, jos sitä jää näkyviin. Kuvien on heijastettava toteutuneita toiveita tismalleen. Karttojen toiveet toteutuvat usein kirjaimellisesti. Karttaan voi lisätä sanoja ja lyhyitä lauseita. Rahaa sellaisenaan ei kannata laittaa karttaan vaan asiat, joita rahalla hankkisi. Tarkempia ohjeita saat tilaamalla aarrekarttaoppaan >> katso tästä

Viikon kuluttua on vuorossa aarrekartan energisointi. Sitten kartta on täysin valmis.3. VIIKON KIRJASUOSITUSSuosittelen tälle viikolle Shakti Gawainin kirjaa:


 Luova visualisointi. Olen kertonut kirjasta aiemmin Aarrekarttamaailma blogissani. 

Tutustu kirjaan tästä.
Kirjoitan tätä erityisesti aarrekarttakurssilaisilleni. Teemme toimivan ja tehokkaan aarrekartan. Jaan perusohjeet ja inspiraatiota täällä blogissa samalla kaikkien hyödyksi. 

Olen suorittanut Marika Borgin aarrekarttaohjaajan kurssin 2006. Olen kirjoittanut Aarrekarttamaailma blogia ja käytän erilaisia visualisoinnin keinoja unelmieni toteuttamiseen. Tiedostan, että voin luoda elämääni. Aarrekarttailussa katson tulevaisuuteen, mutta tärkeintä on elää luottavaisena tässä hetkessä. Silti uskon, että aarrekartan kautta voin oppia ja löytää paljon uutta itsestäni. Aarrekartasta on tullut minulle tapa elää unelmaani tässä hetkessä todeksi.

Voit lähteä kanssani oikealle aarrekarttakurssille tilaamalla Aarrekarttaoppaan, jossa saat perusteelliset ohjeet sähköpostitse >> katso tästä


Työyhteisöille aarrekartta sopii hyvin, mutta ei tällaisenaan. Alkusyksystä on tulossa työyhteisöille suunnittelemaani kurssimateriaalia. Voit tutustua ajatuksiini lukemalla kirjoitukseni Aarrekarttamaailmassa: Ihmisten on välitettävä toisistaan oikeasti ja oltava ME.

Edelliset julkaisut:Voimakirje Voimapuutarhasta
Perjantaisin ilmaiseksi sähköpostiisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti