.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

VoimaMix - kuurilaisten palsta osa IIJääkaapin ovessa on voimakortteja.Kahden viikon VoimaMix - kuuri on edennyt puoliväliin. Voimakortit voit asetella ikkunalaudalle, muistikirjan tai kalenterin väliin, hyllylle - minne tahansa missä ne muistuttavat sinua usein päiväsi merkityksestä. Parasta on ollut pysähtyminen päivän aluksi: Hengittäminen hetken syvään ja rauhassa. Muutaman rivin kirjoittaminen selkeyttää oloa. VoimaMix on tuonut uutta päättäväisyyttä ja silti samalla vapautta tehdä asioita uudella tavalla ja ilman pakkoa.


Voimapuutarha 2013 voimakortit


Olen ihmeellisellä matkalla. 
Kuljen ihastellen maisemia, pieniä ihmeitä ja omaa itseäni.
Pysähdyn usein huomatakseni kaiken arvokkuuden. 
Kiitän tästä ihanasta matkasta. 


3. PÄIVÄ: IHANA MATKA

Voimakortti on lupaus sisäisestä seikkailusta. Ihana matka on sisimpäni matka. Löydän uutta ja syvällisemmin. Saan uusia vastauksia ja oivalluksia. Voimapuutarha 2013 voimakortit


Polulla on valoisia ja varjoisia kohtia.
Ilman toista ei voi olla toista. 
Voit nähdä valoisat kohdat edessäsi
ja suunnistaa niitä kohti avoimin mielin.4. PÄIVÄ: VALOA POLULLASI

Edellisenä yönä näin kummallisia unia, jotka jäivät vaivaamaan mieltäni: Voimakortin kuvassa on valon pilkahdus polulla. Valon näkeminen saa mieleni rauhoittumaan. Polullani on valoa.Voimapuutarha 2013 voimakortit


Tunnen tuoksut, tunnen ilman ympärilläni ja herkistyn kuuntelemaan sisimpääni.
Hengitykseni on luonnollista ja voin luottaa seuraavaan hetkeen. 
Se hetki syntyy tässä henkäyksessä. Olen.5. PÄIVÄ: OLEN

Lieneekö sattumaa, että etenin edellisenä iltana haravoinnissa juhannusruusupensaiden kohdalle. Siitä aion jatkaa tänään. Olen - antaa minulle mahdollisuuden ja luvan edetä päivässäni kiirehtimättä. Ehdin kyllä kaiken tarpeellisen. Teen asia kerrallaan ja nautin siitä mitä teen.
Mustavalkoinen puutarha voimakortit


Olen rohkeasti oma itseni, 
sillä tiedän että silloin olen parhaimmillani. 
Rakastan itseäni ja siksi osaan rakastaa myös lähimmäisiäni. 
Olen kiitollinen mahdollisuudesta elää tätä elämääni täällä maailmassa. 
6. PÄIVÄ: OLEN OMA ITSENI

Tänään tajusin, että olen kuin seinästä repäisty olemukseltani. Olin lähdössä postin hakuun ja toivoin, ettei kukaan sattuisi näkemään minua: Hiukseni, kasvoni ja vaatteeni - Ei kukkaset sentään! Hiljainen pyyntö sisimmässäni: Mitä keksisin? 

Kahvin ääressä googlasin youtubesta kampausideat ja löytyihän niitä. Kokeilin uutta rentoa nutturakampausta. Heti tuntui paljon paremmalta. Olen oma itseni - voimakortin vaikutus eteni ulkoisen olemukseni paranteluun. Mikä voisi aiheuttaa enemmän energian puutetta kuin huono hiuspäivä? Vaikka ei tapaisi ketään koko päivänä, silti on katsottava peiliin ihan oman itsensä vuoksi. Tämä oli minulle hyvä muistutus. Asiakaspalvelutyössä pitkään olleena ulkonäöstä huolehtiminen on ollut automaattista, mutta kun elämä muuttuu niin tavatkin voivat hiipua.

Yleensä tämä voimakortti johtaa enemmän sisäiseen tutkiskeluun. Kertomani huono hiuspäivä on hyvä esimerkki siitä miten voimakortit toimivat aina tilanteen ja ihmisen mukaisesti.


Mustavalkoinen puutarha voimakortit

Kuuntelen sydämeni ääntä
 ja luotan omaan kykyyni nähdä 
mikä on itselleni milloinkin parhaaksi.7. PÄIVÄ: SYDÄMENI ON OIKEASSA


Kuuri on puolivälissä: Muistan ottaa voimakortin heti aamulla ja oikeaoppisesti vasemmalla kädellä. Ennen kortin ottamista pohdin Runotalon asioita. Ajattelen samoin kuin kortissa: Keskityn omaan tekemiseeni ja teen sitä mistä nautin. Teen sydämen viisaudella - en mielen kautta. 

Tästä VoimaMix - kuurista toivon jäävän pysyväksi tavaksi nämä aamuhetket voimakorttien kanssa. Suosittelen käyttämään voimakortteja säännöllisesti. Ellet käytä kortteja niin otapa käteesi lehti tai kirja: Avaa se summittaisesti jostain kohdasta. Kirjoita ajatukset, joita mieleesi tulee satunnaisesti valitsemastasi lauseesta. Löydät merkityksiä itsellesi, jos olet avoimin mielin. Taika on siinä, että kuuntelet sisintäsi ja annat hetken itsellesi.


Kerron lisää kuulumisia viimeistään kuurin loputtua!


VoimaMix: Tutustu ja tilaa Voimapuutarhan kukkien omasta kaupasta

4 kommenttia:

 1. Jotenkin, tämä voima-mix ei auennut minulle, johtuu aivan tästä päästä. Ei sieltä. Lohduttaudun sillä, nostan ja käytän voimakorttejani (tilaan niitä aina uusia) omin tavoin.
  Silti, tänään kun nostin "Valkein siivin". Mieleeni tuli; olin nähnyt unta mummusta ja syntyi ajatus kirjoittaa hänestä runo. Lapsuuteni jopa rakkaimmasta ihmisestä ♥ Että sellaista voimaa, taas kyyneleet valloillaan, mutta kyllä tämä seestyy päivän mittaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VoimaMix aukeaa tässä kun sitä eletään :) VoimaMix on muuten sama asia kuin voimakorttipakan käyttö, mutta VoimaMixiin olen yhdessä kukkien kanssa poiminut erityisen sekoituksen voimakortteja sinua ajatellen ♥ Aion itsekin tämän kuurin jälkeen käyttää omia voimakorttipakkojani kaikkia yhdessä.

   Kiitos, että kerroit Valkein siivin -kortista. Kertomasi vahvistaa sitä, että voimakortit nostavat jokaisella erilaisia asioita pintaan. Uskon, että ne ovat juuri niitä asioita mitä on hyvä käsitellä sillä hetkellä. Kirjoititkohan runon mummustasi? Kyyneleet taitavat olla kauneimpia asioita mitä maailmassa on. Mitä mahtavatkaan kantaa mukanaan ♥

   Poista
 2. Ihanaa, ettet tyrmännyt ajatustani, tai ryöppyä ♥ En ole vielä ehtinyt, mutta jokin alitajunnassa viipyy. Sitten hups, on valunut runoksi ♥ Sari, minulla on paljon kaunista aina ja kaikkialla mukanani. Kun ajattelen sitä kyynelten kautta. Tunteet niitä minusta syöksevät, pisaroina, vuona, sateena. Ehtymätön on kyynelten kaivo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alitajunta on ihmeellinen, siellä muhii paljon ja sitten hups, jotain pullahtaa ulos ♥ Sellaiset oivalluksien hetket ovat hienoja.

   Kyyneleet, liikuttuminen elämän kauneudesta, sen suuruudesta on kaunista ♥ On hienoa, että sinulla on sellainen kaivo ♥ Onkohan kukaan aiemmin keksinyt kyynelten kaivoa. Siitä syntyy kauniita mielikuvia.

   Poista