.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 4. huhtikuuta 2014

VoimaMix - kuurilaisten palsta osa IKaksi ensimmäistä voimakorttia jääkaapin ovessa.

Viime viikolla kerroin uudesta VoimaMixistä eli kahden viikon voimakorttikuurista. Aloitin kuurin eilen. Lupasin kertoa mitä vaikutuksia voimakorttikuurilla on. Samalla saat tuntumaa siitä voisiko VoimaMix kuuri olla itsellesi hyödyllinen. Jos olet jo kuurilla tai käytät voimakortteja, tästä voit saada uusia vinkkejä voimakorttien merkityksiin ja käyttöön. Hiljaisuuden voimakortti


Olin ilahtunut saadessani ensimmäisenä Luovuus voimakortin. Pysähdyin tutkimaan kuvaa ja miettimään sanan merkitystä. Minulla on käytössäni muistikirja, johon kirjoitan kortista syntyneet mietteeni. Suosittelen tätä sinullekin käytitpä mitä kortteja tahansa. Nyt kerron mitä ajatuksia muistikirjaani syntyi.
1. PÄIVÄ: LUOVUUS


Luovuus on yhtä kuin Luovu ja Uusi. Voin päästää irti vanhoista Runotalon talosuunnitelmista ja vanhoista voimakorttisarjoistani. Voin luoda näin syntyvään tilaan uutta. 

Kortissa on kurjenmiekan lehdistä punottu kranssi. Tuo kranssi syntyi hetken mielijohteesta: Poistin kuivuneita lehtiä ja huomasin, että lehdet olivat taipuisia. Sormeni alkoivat kietoa lehtiä yhteen. Valmis kranssi löysi helposti sopivan paikan sammaloituneelta kiveltä. Mielestäni luovuus on parhaimmillaan itsestään etenevä nautinnollinen tapahtuma.

Ympyrä on vertauskuvallinen. Elämässäni on paljon ympyröitä menossa. Hetkittäin voi vaikuttaa sekavalta, silti epätäydellisessä on kauneutta, tarkoituksellisuutta ja lopulta ympyrä sulkeutuu. Tänään voin luoda vapaasti, toimia hetkessä siten kuin parhaalta tuntuu. Tähän jatkoksi sopii hyvin ajatus: Luovuus on yhtä kuin Luota ja Uusi. 
Mustavalkoinen Puutarha voimakortti


 2. PÄIVÄ: KULJEN LEIKKIEN


Jatkan tänään eilen aloittamaani uusien voimakorttien viimeistelyä. Uusissa voimakorteissa on takana voimarunon alapuolella pieni kuva, jossa on hiekkapolku. Olen arastellut värien käyttöä, mutta uusissa korteissa runojen taustalla on kirkkaita värejä. Olen leikkimielisempi kuin milloinkaan aiemmin. 

Eilen illalla totesin nukahtaessani, että olenko tehnyt tänään töitä, sillä nautin päivästäni niin paljon. Niinhän sen pitäisi olla meistä jokaisella ja uskon sen olevan täysin mahdollista: Työ saa olla nautinto ja ilo. Silloin lopputulos kantaa mukanaan samaa tekijänsä hyvän mielen energiaa vastaanottajalle. Sanotaanhan ruoastakin, että siihen tarttuu ruoanlaittajan oma mielentila ja energia: Rakkaudella tehty ruoka on maukasta ja terveellistä. Ollapa vielä rakkaudella kasvatetut raaka-aineet. 

Rakkaudella tahdon tehdä luomistyötäni. Uskon, että sinä tunnet samoin.

Tästä kortista sain allergisen oireen, josta reseptissä on maininta: Itkukohtaus. Silloin kun hetki on sopiva, itkeminen ei ole mikään ongelma. Päinvastoin - itku puhdistaa aivan sydämen pohjasta asti. Lopuksi niistetään nenä ja elämä jatkuu. Tässä kuvassa on asiakkaalle lähdössä oleva VoimaMix pakkaus ja resepti. Tässä näet miten paketti on toisesta päästä avoin. Naru poistetaan ja kortteja voi poimia yksi kerrallaan niitä etukäteen katsomatta. Kahden päivän vaikutus on ollut vahvistava ja rauhoittava. Lisää tietoja VoimaMix kuurista täällä.


*

Tein tänään valmiiksi kirjoituksen, jossa on voimakortti ensi viikon päiville maanantaista lauantaille - jokaiselle päivälle omansa. Julkaisen ne sunnuntaina täällä blogissa. Facebookissa samat kortit olen ajastanut julkaisuun viikonlopun aikana. 

Maanantaina alkaa Mielen Voimatreenissä 4. viikko ja viikolla kerron uusista voimakorteista tarkemmin sekä VoimaMix kuurini etenemisestä. 

Voimapuutarhassa on lumikelloja ja ensimmäiset sahramit ovat tulleet näkyviin, joten vuoden toinen puutarhakierros ilmestyy pian. Vuoden ensimmäinen kierros on täällä.


Toivon meille kaikille hyviä ulkoilukelejä ja muutenkin onnistunutta viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti