.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Voimakortit viikolle 15

ma 7. 4.

Odota hymyillen tulevaa arkista viikkoa. Sinulla on jälleen mahdollisuus testata itseäsi käytännössä. Miten pidät kiireen tunnun loitolla? Joudutko väkisin mukaan vauhdin hurmaan? Luota, että pysyt omassa itsessäsi, tasapainossa ja järkähtämättä. Päätä jo nyt nauttia joka hetkestä tulevassa viikossa. Siis kaikesta!

ti 8.4.

Ylitä asettamiasi raja-aitoja. Anna itsellesi lupa tehdä toisin kuin suunnittelit.  Ole vapaa tekemään poikkeuksia ja nauti siitä. Salli sama vapaus myös kaikille muille.

ke 9.4.

Sanojesi välissä on taukoja ja hengityksessäsi hetkiä, jolloin ei tapahdu mitään. Etsi toista maailmaa noista pienistä hetkistä. Jos voit pysähtyä siihen, missä kaikki loppuu ja alkaa taas uudelleen, voit löytää toisen ulottuvuuden, paikan jossa on rauha.

to 10.4.

Sydämen viisaus. Sinulla on paljon viisautta sisimmässäsi. Se on hiljaista viisautta, jonka voit löytää ja ottaa käyttöön. Sen voit löytää parhaiten näkemällä sen ensin muissa ihmisissä. Etsinnän voit aloittaa myös eläimistä ja luonnon kasveista, sillä niistä viisaus on helposti löydettävissä.

pe 11.4.

Varmasti toisia maailmoja on olemassa. Tämä tuttukin maailma esittäytyy meille jokaiselle hyvin erilaisena. Kaikki on kiinni itsestäsi. Miten koet maailman aisteillasi, mihin kiinnität huomiosi; siitä muodostuu oma kokemuksesi maailmasta.


la 12.4.

Et tarvitse paljon. Et tarvitse omaisuutta. Et tarvitse rahaa. Tarvitset aikaa itsellesi. Tarvitset aikaa pienille, hyville asioille. Niille voit tehdä tilaa elämääsi pala palalta ja pian elämäsi tuntuu kuin itsestään täyttyvän hyvillä itsellesi tärkeillä asioilla. Silloin voit hengittää syvään ja aidosti. Elämän rakkaus on etuoikeutesi. Sinulla on oikeus rakastaa joka hetki.

*

Tulevan viikon jokaiselle arkipäivälle oma voimakorttinsa. 

Oikein mukavaa viikkoa!
2 kommenttia:

  1. Ihan niin niin ihanat. Minulle sopivat ♥ "On turha sanoa mitään silloin, kuin hiljaisuus puhuu sinulle" ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, hienoa...olen hiljaa, kuuntelen hiljaisuutta täällä ♥

      Poista