.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 17. maaliskuuta 2011

Ojennan Sinulle Valopallon

Eilen aloitin Aarrekarttamaailma-blogissani maailmanrauhaa tavoittelevan visualisoinnin, joka on avoin kaikille, jotka haluavat lähteä mukaan. Osallistumaan pääset klikkaamalla tästä tai tuossa oikeassa reunassa olevaa Tahdon-voimakortin kuvaa.

Aloitin aamulla oman visualisointini ajomatkalla töihin. Kotiin päin ajellessa huomasin ajatuksissani innostuneeni lähettämään valopalloja ensin läheisilleni ja sitten yhä vain laajenevalle joukkiolle lemmikkieläimistä metsiin ja järviin saakka. Tuntuu hyvältä ojentaa ajatuksissa valopallo toiselle. Valopallon merkitys on minulle kaikki mahdollinen hyvä mitä voin toiselle ajatuksissani lähettää. Luotan siihen, että ajatusenergiani siirtyy oikeasti vastaanottajalle.

Kotiin saavuttuani tunsin olevani energinen ja valoisa. Ihan kuin olisin saanut kaikki valopallot itseeni. Mietin, että mitä enemmän annan niin sitä enemmän myös saan - niin se varmasti on.


8 kommenttia:

 1. Otan vastaan VALOPALLON.
  Toivon - blogikirjoitukseni myötä...

  VastaaPoista
 2. Minusta näyttää siltä, että se juurikin laskeutui kauniisti syliisi, ole hyvä Tähtisilmä :)

  VastaaPoista
 3. Heippa Runotalon Sari! Kiitos kivasta kommentistasi blogissani :)

  Täyttä asiaahan tuo tekstisi oli, eikun valopalloja lähettelemään! Sitä parempi mieli on itselläänkin sitten.

  Ilolla jään seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 4. Toivon, että jokainen Teistä antaa virrata kaiken Rakkaudellisen Energian ÄitiMaalle ja Japanin alueelle erityisesti.

  Sano: "Minun kauttani saa virrata Valoa kaikkialle Maailmaan ja erityisesti Japaniin."

  Osallistun myös Enkelten Valtakunta - blogini kautta tähän Valopallo AjatusEnergiaan...

  VastaaPoista
 5. Valopalloja paljon, paljon sinulle Hapsuinen ja tervetuloa mukaan :)

  Tähtisilmä, kiitos osallistumisestasi. En tiennyt, että sinulla on toinenkin blogi :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis kirjoitus ja hyvä ajatus. Hauska yhteensattuma kanssasi Sari - minä visualisoin myös autossa ja lähetän valoa aina työpaikalleni kun menen töihin. Tunnen samoin olevani täynnä valoa ja energinen.
  Monta kertaa on yhteensattumia kirjoituksiesi kanssa.
  Lähden mukaan tähän valopallojen lähettämiseenkin, koska tiedän että positiivisilla ajatuksilla on voimaa.
  Valoa päiviisi!

  VastaaPoista
 7. Kuulehan Laventeli, olen ajellessani ruuhkassa miettinyt, että kenties jossain täällä autojonossa on muitakin kaltaisiani. Nyt se ei ole ehkä vaan totta - välimatkalla ja ajalla ei ole oikeasti merkitystä.

  Asiat ovat ilmassa ja me nappaamme niitä sieltä, joten niissä on varmasti samankaltaisuutta varsinkin kun ajattelemme samansuuntaisesti.

  Mukava tietää, että olet mukana valopalloja lähettämässä. Valopalloissa on voimaa ja taikaa. Lämmin hymy täältä sinulle!

  VastaaPoista