.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kukkia, kukkia, kukkia...
Vietin eilen hauskan päivän äitini kanssa eteläpohjanmaan suunnalla. Nämä kuvat kertovat tunnelmasta, vaikka eivät olekaan eilen itse tilanteessa kuvattuja. Kukkia, kukkia ja aina vain lisää kukkia. Runotalon nettikauppa taitaa olla toinen puutarhani tulevaisuudessa. Vertauskuvallisesti sanoen.

Nettikauppaan siis on tulossa voimakorttien lisäksi jotain muutakin. Ihan vielä en tohdi kertoa tämän tarkemmin. Sitten toukokuussa selviää, että mitä tämä kaikki tarkoittaa. Silloin pidetään Runotalon nettikaupan avajaiset.


3 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odottelen uutta kauppaasi :)
  Aurinkoista sunnuntaita!!

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkasia..
  minä kaipaan tosi paljon herttaisia pikkukukallisia verhoja keittiööni.
  Talviset, klassiset pellavaiset saavat väistyä, tilalle hentoa, herkkää väriä ja kukkasia..

  Täällä sun luon a näyttää ihan erillaiselta..kivalta, herttaiselta..
  Ei entinenkään huono yhtään ollut..

  odotan innolla myös kauppaasi avautumista, saiskohan sieltä pikkukukkia?

  VastaaPoista
 3. Siirisofia, toivon että voisin yllättää sinut iloisesti toukokuussa kaupan avauksessa :)

  Hanne, minulla on kyllä ollut hyvin herttainen fiilis jo jonkun aikaa - ehkä johtuu keväästä, joka villiinnyttää aina tai sitten kukallisista ajatuksista...kyllä kaupasta näyttäisi jotain kukallista löytyvän...ei kyllä ainakaan toistaiseksi verhoja...

  On mukavaa, että odotatte kaupan avautumista. Olisi hienoa, jos sieltä löytyisi jotain juuri teille - jännää nähdä miten käy. Persoonallista ja erilaista sekä Runotalon näköistä täällä kehittelen innoissani :)

  VastaaPoista