.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 7. joulukuuta 2009

Siinä minun on hyvä olla

Keinuni keinuu
niin hiljaa lehdossa.
Olen matkalla nykyisyyteen;
en mene eteenpäin,
en mene taaksepäin.

Hitaasti, varmasti
lopulta pysähdyn keskelle.
Siinä minun on hyvä olla
- sydämeni rauhassa,
olen vain.
Runotalo


Ikivanha villiruusupensaikko kätkee sisäänsä pakkaslumella sokeroituja kiulukoita. Ne erottuvat kauniisti vasten valkeaa taustaa. Kaikki sopivat niin hyvin yhteen. Luonto luo kauneimmat taideteokset niin helpon tuntuisesti. Näissä pienissä ihmeissä elää voimakkaana läsnäolemisen taika, jonka jokainen meistä voi löytää itselleen.


6 kommenttia:

 1. KAunista<3
  Mitäpä haluaisin tänään luonnolta oppia? HAluaisin oppia olemaan läsnä hetkessä, nauttiakseni ja ammentaakseni kaiken kauneuden ja hyvyyden juuri tässä ja nyt. Oppia avaamaan niin silmäni kuin sydämeni ottamaan vastaan kaiken kiiruun keskeltä ne pienet Luojan lahjaksi antamat ihmeet.
  Paljon ilon pisarointia päivääsi!

  VastaaPoista
 2. Ihana runo taas sinulta! Käyhän kurkkaamassa blogissani, siellä on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia kiulukoista, kuin sokerikuorrutettuja karkkeja! Teki mieli aukaista suu ja napata yksi! Vaikka luenkin blogiasi, huomasin, etten olekaan kirjautunut lukijaksesi lainkaan, höh, nyt on aika korjata sekin asia ; ) ja istahtaa tuonne Caritan viereen ; )

  VastaaPoista
 4. Ihanaa! Täällähän ollaan kaikki ihan samoilla aalloilla :)
  Ensiksikin: Taru, tervetuloa lukijajoukkoon virallisesti. Minustakin nuo kiulukat ovat ihan syötävän näköisiä, mutta ehkä emme kokeile maistaa niitä - ruusunmarjatee on kyllä hyvää!
  Kiitos Tinttarus - kyllä on ollutkin tänään paljon ilon pisaroita ja monta hetkeä, jolloin olen muistanut, että hei mähän olen elossa, joten ryhdistäydyn ja nautin hetkistä - kaikista. Tuntuu, että luonnosta voi löytää vastaukset kaikkiin mielessä pyöriviin asioihin, kun vain osaisi ne siellä nähdä.
  Carita: minähän olen utelias kuin mikäkin, joten lähden kurkkimaan innoissani blogiisi :)
  Kiitos teille kommentaattorit - olette päiväni piristys!

  VastaaPoista
 5. Huomasithan blogistani sinulle tarkoitetun tunnustuksen! Se oli tietenkin jäänyt tämänillan päivityksen alle : )

  VastaaPoista
 6. Carita - kiitos, kyllä löysin...tulossa tänne pikapuoliin :)

  VastaaPoista