.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 6. lokakuuta 2009

Ympyrässä

Kierrän ympyrää.
Olen keskellä,
mutta vähitellen pääsen
yhä pidemmälle, yhä laajemmalle
ympyrän kehällä.
Minä kasvan ihmisenä.
© Runotalo


Puutarhassa on muutamia kauniita esineitä kuten tämä sanko tai pitäisiköhän sitä kutsua mieluummin ämpäriksi? Tästä lähtee mukava metallinen ääni ja toisinaan hauskaa kolinaa, kun sillä kantaa vaikkapa sadevettä kasveille. Pidän kaikista kaartuvista ja kiemuraisista muodoista puutarhassani. Ympyrän muoto on aina kaunis ja myös symbolisesti hieno ajatus on ympyrän sulkeutuminen. Onneksi ympyröitä voi olla useita eli aina voi aloittaa uudelleen alusta.
4 kommenttia:

 1. Kuvasi ovat todella hyvin kauniita :) ja runot vielä kuvastavat niitä samoin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! En ole opiskellut valokuvausta enkä runoutta ja olen siksi epävarma, kun tiedän että kaikki ei taida mennä ihan sääntöjen mukaan. Opin koko ajan lisää tekemällä asioita - ainakin niin tahdon uskoa. Olen iloinen, jos voin näillä tuoda hyviä hetkiä muillekin itseni lisäksi :)

  VastaaPoista
 3. Runosi ovat erinomaisia, vaikken mikään asiantuntija olekkaan :) samoin kuvat!

  VastaaPoista
 4. Ehkä asiantuntijoiden ei tarvitsekaan tykätä - onneksi kuka tahansa meistä saa luoda vapaasti ja tietysti on erityisen kiva ja mieltä kohottavaa, jos luomukset ilahduttavat.

  VastaaPoista