.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 23. helmikuuta 2016

Voimakortti Olen aina uudenlainenvoimaruno & voimakortti

ti 23.2.2016OLEN AINA UUDENLAINEN


Pienen hetken 
kaikki olisi pysähdyksissä 
kuuluisi vain hiljainen laulu 
sellainen vihellys tai pulputus 
joka syntyy auringon ja lintujen kohdatessa

Hetki tulisi olemaan kaunis ja ainutkertainen
 sillä jokaisella kerralla laulu olisi uudenlainen
 ja jokainen hetki 
olisi kirveltävän
 yksi ainoa laatuaan 
se hetki ei palaisi 
enää milloinkaan uudestaan 


*


Etsiessään joutuu helposti harhateille. Silloin jää moni kaunis asia huomaamatta. Kun etsii niin on määritellyt jo valmiiksi mielessään ne asiat, jotka on valmis näkemään. Harvoin löytää juuri sillä hetkellä sitä mitä mielessään kuvittelee. Siksi on parempi etsiä vapaana, ilman rajoituksia. Silloin on avoin kaikelle, avoin näkemään ja löytämään enemmän. Silloin tapahtuu pieniä ihmeitä. Alkaa nähdä enemmän ja uusin silmin. Huomaa sellaista mitä ei ole tiennyt olevan olemassakaaan. 

Ihmisen ei kannattaisi etsiä niin paljon. Viisas pääsee paljon vähemmällä kun avautuu vain vastaanottamaan. Aivan kuten kasvit ottavat vastaan sateen kauniit sadepisarat lehdilleen. Aurinko valaisee ne lopulta kimmeltäviksi tähdiksi, joihin valo loistaa kauniimmin kuin yksikään kukka koskaan on loistanut. Näe sinäkin oma valosi ja omat mahdollisuutesi. Avaudu vastaanottamaan.
*

Päivän voimakortissa on RUUSUJUURI.


*


että voisit löytää viestin syvällisen merkityksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti