.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 16. helmikuuta 2016

Katso tämä: Ei ole hullumpaa olla vanha
Aivan sattumalta osuin reilu viikko sitten television ääreen oikealla hetkellä. Ei ole hullumpaa olla vanha sarjassa esiintyi yli satavuotias Dagny Carlsson. Hänen vilpitön ja napakan oloinen puhetapansa hurmasi minut välittömästi. Lisäksi Dagny kirjoittaa blogia! Ohjelmasta jää hyvä mieli. Dagny on oma itsensä ja nauttii elämästään. Suosittelen erityisesti tätä Dagnyn jaksoa, mutta koko sarja on ajatuksia herättävää katsottavaa ja hienosti toteutettu. Dagnyn blogi on täällä. Uusin kirjoitus on jostain syystä sivulla alimmaisena, joten kannattaa kelata alas asti. Näin ainakin minun koneellani tapahtui. Kääntäjää napsauttamalla saat tekstin lähes ymmärrettävästi suomeksi.

Jaksot ovat katsottavissa Yle areenassa vielä muutamia viikkoja ja niissä on tekstitys suomeksi. Jos olet jo katsonut ohjelman, olisi kiva tietää miltä sinusta tuntui? Minä sain uutta voimaa. Ollapa yhtä pirteässä kunnossa sitten aikanaan. 


Tässä linkit ohjelman jaksoihin

2 kommenttia:

  1. tack så mycket! linkkisi oli mahtava; tunne että mikä vain on mahdollista, mitä vain voi elämässä olla edessä! Dagny on uusi idolini!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa! Olen niin iloinen, että linkistä oli hyötyä. Dagnyn fani olen minäkin :)

    VastaaPoista