.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 12. tammikuuta 2016

Voimakorttien uusi käyttötapa


Kuvitellaan, että sinulla on tämä uusin Sydämesi Avaruus voimakorttipakka kädessäsi.
 Katsot kansikortin taakse ja löydät lyhyet käyttöohjeet:


Näin käytät voimakortteja

Keskity, hengitä syvään ja poimi
voimakortti vaistonvaraisesti.

Mikä on voimakortin merkitys
sinulle tässä hetkessä?

Luota sisimpäsi opastukseen.Mitä useammin käytät pakkaa, sitä enemmän voimakortit alkavat puhua sinulle sisimpäsi kautta. Voit tunnistaa sisimpäsi viestejä ilman korttejakin, mutta kortit auttavat luottamaan viesteihin vahvistamalla niitä: Saat toistuvasti saman kortin tai liikutut yksityiskohdasta, joka koskettaa sinua erityisesti.

Voimakortin voit poimia monella tapaa. Mikä tahansa tapa on oikea kunhan se tuntuu sinulle sopivalta. Voit levittää kortit eteesi pöydälle ja poimia silmät kiinni yhden kortin tai sekoittaa pakkaa kunnes joku korteista pomppaa erilleen muista. Jos tahdot voit samalla keskittyä johonkin ajankohtaiseen asiaan ja pyytää siihen selkeytystä. 


Kuvitellaan, että vedät pakasta kortin ja saat tämän:

voimakortti asteri II

Katso rauhassa kuvaa ja anna tuntemuksien nousta mieleesi. 

Mitä kortin lause merkitsee sinulle juuri nyt? 
Mitä sisimpäsi tahtoo sanoa? 
Mihin asiaan tämä liittyy? 


Käännä kortti ja löydät voimarunon:


SYDÄMESI AVARUUS
Ja saavuttaessa viimein
taivaanrannat
päällä maapallon pilvikerroksen
joka on kaunis niin utuinen
kuin mielesi harso
jonka voit pyyhkäistä sivuun 
laittaa pois olemasta mielestäsi
jonnekin muualle


Mikä on tämän runon merkitys sinulle juuri nyt? Voit kirjoittaa muistikirjaa, johon keräät sisimpäsi ajatuksia. Myöhemmin löydät kirjoituksistasi paljon suuntaviittoja sydämesi polulle. 


Seuraavaksi kuljet voimapuutarhaan tutustumaan tarkemmin kortin kasviin. Ehkä tunnistat kasvin asteriksi. Jos et tunnista kasvia, löydät voimapuutarhasta kasvien tunnistuslistan. Tunnistat kasvin kortin tekstin avulla. Sitten voit suunnata asterin luo. Voit lukea asterin opastuksen ja kuulumisia. Löydät itsellesi lisää sopivia merkkejä ja johtolankoja, jos olet niille avoin. 

Uusimpien voimakorttien yhteydessä on voimarunon alapuolella linkki kokonaiseen pitkään voimarunoon. Voimarunon kautta löydät lisää ulottuvuuksia sisimpäsi viesteihin. 

Voimapuutarhassa on pitkä lista voimapuutarhan kasveja ja lisään jatkuvasti uusia. Joka kuukausi lähtee painettavaksi 5 uutta voimakorttia, jotka ovat syntyneet viikoittaisten voimakorttien ja voimarunojen kautta. 
Sydämesi Avaruus voimakortit ovat palkintoja arvonnassa 28.1.2016 saakka.

Seuraavan voimakorttipakka ilmestyy 1.3.2016.

*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti