.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 1. tammikuuta 2016

Runotalon parhaita 2015


Keräsin tähän onnistuneimmat blogijulkaisut vuoden ajalta. Kuvat ovat linkkejä blogikirjoituksiin. Toivon, että löydät hyvää mieltä ja viihdyt. Viikoittain julkaistut voimarunot ja voimakortit löytyvät täältä.


Unelmasi todeksi

10 voimarunoa

Meditaatio

Olla onnellinen

Luottamusta

Vaurautta

Olen oma itseni

Luo hyvä päivä

Pura traumoja

Vahvista intuitiota

Puhdistu

Suunnittelua

U & H viikonloppu

Menesty

Unelmaelämä

Tehokkuutta

10 voimarunoa

Minttu

Unelmakirja

Hyvä arki

Johda itseäsi

Voimaa päivääsi

Siivoa aakkosittain

Voimarunoja unelmoinnista

Kauneutta

Fengshuin opettelua

Voimarunon syntymä

Ihana koti

Hyväksy tyhjyys

Kierrätyspaketointia


4 kommenttia:

 1. Lumoava, suorastaan voimaannuttava yhteenveto! Tuostahan saisi voimatalun, jota voisi teettää vaikka julisteina. Olen itse ostanut Goghin Auringonkukatkin julisteena. Sen voi sitten lasittaa ja kehystyttää.

  Onnellista uutta vuotta 2016 sinulle Sari♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, kommenttisi on inspiroiva :) Tein yhteenvetoa ja ajattelin, että kylläpä on on sekasalaattia Runotalossa tarjolla ja sinä näet voimataulun :) <3 Isoja julisteita haaveilen, mutta niiden postitus onkin jo oma juttunsa. Auringonkukat on voimaa antava taulua seinällä, tuo valoa ja lämpöä, iloa <3

   Upeaa vuotta 2016 myös sinulle Leena <3

   Poista
 2. Kotiin ja sen järjestämiseen liittyvät jutut ovat lähellä sydäntäni. <3 Feng shuit sun muut. :) Ihanaa vuotta 2016 Runotaloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat kyllä minunkin sydäntäni lähellä ja nautin niiden ajattelusta, suunnittelusta sekä toteutuksesta <3 Ehkä ujutan niitä jatkossa Aarrekarttamaailma-blogiin... Ihanaa vuotta sinullekin Liiolii :)

   Poista