.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 30. heinäkuuta 2015

Tomaatti-mozzarellasalaattiAINEKSET


4 tomaattia
400 g mozzarellajuustoa
nippu tuoretta basilikaa
2-3 rkl oliiviöljyä
rouhittua mustapippuria
suolaa maun mukaan

 LISÄKSI voit kokeilla

balsamiviinietikkaa
lehtipersiljaa silputtuna
VALMISTUS


Viipaloi tomaatit ja mozzarella. Asettele vadille lomittain tomaatti - ja mozzarellaviipaleet sekä basilikan lehdet kokonaisina tai silputtuna. Ripottele väleihin ja päälle pippuria sekä suolaa. Valuta lopuksi päälle oliiviöljy ja balsamiviinietikka. Anna tekeytyä vähintään puoli tuntia jääkaapissa. Nauti sellaisenaan tai lisukkeena. Hyvää rapean patongin kanssa ja ehkäpä lasi viiniä?Innostuin kokeilemaan tätä salaattia alunperin Leena Lumin resepteistä. Myös Maku.fi sivuilla on kiva resepti ja kuva miten voit tehdä jokaisella ruokailijalle annoksen valmiiksi kauniiseen astiaan.

Aloitin Runotalolle uuden reseptisivun.

2 kommenttia:

  1. Sari, hyvät hyssykät, mikä idea <3 Ja aloitit parhaimmalla eli maailman terveellisimmällä salaatilla. Kun tätä syö ei ole pelkoa kolestrolista. Me kerran, akksi viikossa kera patongin tai edelliseltä päivältä jäänyt muun ruoan lisänä eli tulee kaksi kestaa viikossa nautittua. Hieno kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena inspiraatiosta <3 siellä sinun reseptisivullasi on muitakin kiinnostavia, joita voisin kokeilla...Yksinkertainen ruoka on parasta ja ajankohtaiset raaka-aineet varsinkin näin kesällä. Toisena päivänä salaatti on hyvin maustunut - nam!

      Poista