.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kivien energiat & uudet voimakivikorut

voimakivikoru tilauksesta

Kivi on taianomainen elävä olento kuten kasvi, eläin tai ihminen. Kivessä on ikiaikaista voimaa ja viisautta ja jokainen kivi on yksilö.

Kivi voi parantaa ja lohduttaa. Kiveltä voi pyytää apua ja vahvistusta. Kivi auttaa näkemään selkeämmin. Kiveltä voi saada tasapainoa. Kiven kanssa voi mietiskellä, katsella sen kauneutta tai tuntea sen elävän lämmön kämmenessä. Kivi värähtelee, sillä on oma energiakenttänsä kuten ihmiselläkin. Kiven olomuoto vain on erilainen.

VOIMAKIVI


On olemassa voima
maan voima
kivessä on kaikki

Kivessä on tulen voima
kivessä on veden voima
kivessä on ilman voima
ja kivessä on maan voima

Kuljeta kaikki voima itseesi
anna kiven olla lähelläsi
tunne miten te olette yhtä ja samaa sukua
kuin samaa puuta tai olentoa
ette ole erilliset ja teissä virtaa sama veri
teissä virtaa sama voima ja elämänilo

Ja vaikka toinen on liikkumaton näennäisesti
on silti liikettä ja energiaa kivessä 
enemmän kuin sinussa milloinkaan 

Anna kiven viisauden puhua hiljaisesti sisimmällesi
anna sen viisauden vastata ajan kanssa


Se aika
se viisaus

 tulee ilmasta
 vedestä
 tulesta ja maasta

se tulee siitä mistä sinut on tehty
siksi se tietää kaiken sinusta
kaikki vastaukset mitä tarvitset 
ovat siinä valmiina

Kuuntele
niin vastaan sinulle

*

Olin voimapuutarhassa kulkemassa hiekkapoluilla. Aurinko paistoi lämpimästi. Ruusupensaan juurella oli kivi, joka oli kiinnittänyt huomioni jo edellisenä päivänä. Pitkulainen, harmaa, sileä kivi. Nyt kivi tahtoi, että poimin sen. Sillä hetkellä kun otin kiven käteeni tiesin mitä tehdä. Olin valmistanut voimasydänkorujani ja harjoitellut makrameesolmintaa. Ymmärsin, että voisin tehdä samoin kivelle. Seuraavalla kierroksella lähti hiekkapolulta mukaani vielä kaksi kiveä lähes samasta paikasta. Toinen kivi oli hautautuneena lähes kokonaan hiekkaan. Kaivon sen esiin. Se oli erityinen kivi täynnä valkoisia pilkkuja. Voimapuutarhasta poimimani voimakivet on tarkoitettu sinulle, joka tunnet kivien energiat, avun ja viisauden tai haluat oppia siitä lisää. Ehkä kivesi on jo pöydälläsi valmiina tai tulossa vastaasi kesäsateen jälkeen kulkiessasi hiekkatien reunaa. Voit valmistaa oman kivikorusi näiden ohjeiden mukaan. Seuraamalla kuvia onnistut, jos ohjekieli on sinulle outoa kuten minulle. 

Laitan valmiit voimakivikorut Kukkien kauppaan myyntiin. Tunnistat kyllä kiven, jos se kutsuu sinua. Jos tahdot, voin poimia sinulle oman voimakiven voimapuutarhasta.  Voimasydänkorut tulevat myyntiin heti kun saan ne viimeisteltyä. Olen valmistanut ne omin käsin punasavesta ja polttanut savustamalla. Makrameesolmeiltu lanka on pellavaa kuten voimakivikoruissakin ja korun ripustusnauhaa saat lyhennettyä tarpeen mukaan. 

voimakivikoru III

Katso kaikki valmiit Voimakivikorut tästäLINKKEJÄ

Energiakeskus indigo: Kiviterapiaa
Energiakeskus indigo: Kivien käyttötavat

2 kommenttia:

  1. "Kivikansa" on voimallinen ja viisas(-; Oli hauska lukea kirjoitustasi, koska olen löytänyt kivet uudelleen elämääni ja millä energialla (-: Millainen monitasoinen maailma kivistä löytykään - seikkailu odottaa! Kiitos kirjoituksestasi!

    VastaaPoista
  2. Sama juttu täällä, kivet ovat olleet liian vähäisellä huomiolla. Olisiko nyt kivien aika :) Minustakin tuntui, että kivien energia on nyt helppo tuntea. Ihanaa seikkailua on kaikkialla ja kaikessa joka hetki - siinä olotilassa on hauska taivaltaa polkua seuraavaan mutkaan katselemaan ja ihmettelemään :) Kiitos viestistä, on kiva tietää, että olet kuulolla <3

    VastaaPoista