.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 16. heinäkuuta 2015

2 viikkoa ilmaisia Voimakirjeharjoituksia




Voimakirjeharjoituksissa on viikon jokaiselle päivälle 

  • voimakortti
  • voimaruno 
  • lyhyt harjoitus


Voimakortit ovat kauneimpia voimapuutarhakuvia. Voimakorttien tekstit syntyvät voimarunojen sanoista. Voimakortit, voimarunot ja harjoitukset 

  • tuovat hyvää mieltä
  • auttavat kasvamaan omana itsenä
  • rohkaisevat kulkemaan kohti omia unelmia





Voimakirjeharjoituksia voit tehdä oman tilanteesi mukaan. Voit  vain katsoa päivän voimakortin ja lukea voimarunon. Harjoituksia voit tehdä kun on aikaa ja tunne, että haluat pysähtyä miettimään elämääsi syvällisemmin. 

  • harjoitukset voit tehdä ajatuksen tasolla: lukea läpi ja antaa sanojen jäädä alitajuntaan
  • perusteellisin tapa on pitää muistikirjaa: kirjoittaa harjoitusten synnyttämiä ajatuksia ja lukea niitä myöhemmin uudelleen




Luon perjantaisin uudet harjoitukset seuraavalle viikolle. Jos seuraat perjantaisin ilmestyvää ilmaista Voimakirjettä, viikon voimakortit ja voimarunot ovat sinulle tuttuja. Silloin tiedät mitä aihetta viikon harjoitukset käsittelevät ja voit valita lempivoimarunojesi harjoituksia. Jokainen viikko sisältää harjoitukset maanantaista sunnuntaihin, joten kesäkuun viikon harjoitukset voi tehdä vaikka tammikuussa.



Tämän kirjoituksen lopusta löydät linkit viikkojen 28 ja 29 harjoituksiin. Jos tahdot lisää harjoituksia, voit tilata niitä Kukkien kaupasta. Lisään uusia aina voimakirjeen ilmestyessä. Voit tilata yhden harjoituskirjeen kerrallaan tai kolmen kuukauden jakson, joka on edullisempi.



Voimakirjeharjoituksissa on aina linkki, josta voit kätevästi tulostaa kaikki harjoitukset yhdelle A4-kokoiselle paperille.


Klikkaa linkeistä suoraan harjoituksiin



Jos sinulla on kysyttävää voimakirjeharjoituksista, vastaan mielelläni kommentteihin. Sähköpostiakin on aina kiva saada.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti