.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 2. helmikuuta 2015

Voimakurssi-ilta: Tahdon olla onnellinen

Voimakurssin kynttilä 2.2.- 1.3.2015

Aamulla sytytin kynttilän kuten aina voimakurssin alkaessa. Jatkaessani töitäni huomasin miten tunnelma muuttuu aarrekarttakurssin vaihtuessa voimakurssiksi.


 • aarrekarttakurssissa on paljon voimaa joka laittaa liikkeelle
 • voimakurssi saa hidastamaan ja aika pysähtyy 

Molempien kurssien aloituksessa on samanlaista innostusta ja uuden alun tuntua.


Katsoin aamulla Lilou Macen uusimman videon. Aihe on sama mistä olin ajatellut tänään kirjoittaa. Synkronismia kenties? Lilou haastetteli Suniraeta. Hän on uusi tuttavuus minulle. Sunirae

 Tahdon tuntea sisäistä onnea ja tahdon, 
että minulla on hyvä olla elämässäni. Ajattelen asioista samoin kuin Sunirae. Jokainen meistä varmasti haluaa olla onnellinen. 


Sunirae toteaa, että on muutettava oman elämänsä jokainen molekyyli. Siis jokainen pienen pieni osanen. Lisäksi on käytävä eräänlainen taistelu ennen kuin suunta voi vaihtua ja pystyy todella kääntymään takaisin siltä tieltä jota kulkee. Yksi pieni voitto ei riitä, niitä tarvitaan useita.


RunoTalon voimapuutarha - voimakortit, voimarunot, etäkurssit: Vko 4 voimarunot & voimakortit: Olen hiljaisuudessa

Muistan miten yli kymmenen vuotta sitten päätin, että opettelen positiivisuutta. Siinä tarvitaan jatkuvaa oman sisäisen puheen tarkkailua. Oppiminen vaatii epäonnistumisia ja niiden hyväksymistä. 

Järkyttävintä oli kun päätin tosissani opetella ystävällisyyttä ja kärsivällisyyttä. Maailmankaikkeus asettaa tiellemme suurimmat haasteet juuri silloin kun pyhästi jotain lupaamme. Aivan kuin testiksi siitä olemmeko tosissamme. Minä en selvinnyt kunnialla kun tosipaikka tuli eteeni. 

Sain hyvän oppitunnin pyydellessäni myöhemmin anteeksi käyttäytymistäni. Aivan kuin olisin siinä rytäkässä saanut heitettyä pois jonkin viimeisen rippeen itsestäni. Jouduin hyväksymään oman inhimillisyyteni ja heikkouteni.


RunoTalo: Kurssi-ilta viikko 42Sunirae

Oman elämän molekyylien muuttaminen
Kaikki solusi kuulevat ja tuntevat jokaisen ajatuksesiOn muutettava jokainen ajatus, oma sisäinen puhe, ravinto ja myös ihmiset ympärillä mahdollisuuksien mukaan. Hyvät ajatukset vahvistavat kuten hyvä ravinto, huonot heikentävät. 

Kaikella on vaikutuksensa ja merkityksensä. Sillä mitä tuntee joka hetki, miten toimii ja mitä tapahtumia on elämässä. Sunirae suosittelee tutkimaan omia uskomuksiaOlen samaa mieltä Suniraen kanssa.
Kun muutan uskomuksiani, muuttuu myös elämäni niiden mukana. 

Sunirae suosittelee liikuntaa, luontoa ja luonnon kasvien visualisointia sekä kiitollisuutta. Tarvitseeko minun edes sanoa, että olen samaa mieltä. Oi, kyllä olen!

RunoTalo: Voimakortit viikolle 37: Unelma - harjoituksia


Sunirae

Opi rakastamaan ihmisiä. 
Kaikki ihmiset ovat viattomia perusolemukseltaan.Tutki tiedostamatonta mieltäsi kuuntelemalla omaa ääntäsi. Luo omat positiiviset voimalauseesi. Voit nauhoittaa ne ja kuunnella niitä. Kun teet muutoksia alitajunnassasi myös elämäsi muuttuu. Lahjakkuutesi ja kaikki mahdollisuudet elämässäsi tulevat esiin helpommin.


RunoTalo: Voimapuutarha kortit vko 43

Muistatko vielä nämä: 10 askelta itsesi rakastamiseen


Kirjoitan voimakurssin aikana kurssin aiheisiin liittyviä kirjoituksia. Samalla voit olla mukana voimakurssimatkalla. Tänne olen kerännyt kirjoituksiani voimakurssista. Ohjeilla voit tehdä voimakurssin harjoituksia itsenäisesti ja tutustua samalla voimakurssin sisältöön. Voimakurssin kaikki harjoitukset löydät nyt Spiraalipolun oppaasta, jonka voit tilata täältä.


 tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?


2 kommenttia:

 1. Niin voimauttavia lauseita, että tiistai lähti käyntiin valoisasti, kiitos sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, kiitos sinulle ja valoisaa tiistain jatkoa :)

   Poista