.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 23. helmikuuta 2015

Sano peilikuvallesi: Olen hyvä, olen rakastettava!Olisi hienoa, jos kaikki hyvät jutut jäisivät aina kerrasta tavaksi. On paljon asioita, joita tahtoisin kokeilla ja saada pysyvästi elämääni. Peilityöskentely toimii, sen tiedän kokemuksesta. Helppoa se ei ole. 


Tee tämä harjoitus 5 kertaa päivässä. 


Katso peiliin, hengitä syvään ja rentoudu. Katso itseäsi silmiin ja sano seuraavat lauseet:

1. Minä rakastan sinua

2. Oma nimesi, minä rakastan sinua

3. Oma nimesi, minä todella rakastan sinuaYritän oppia sanomaan jotain ystävällistä ja piristävää aina kun kuljen peilin ohi. Kaikki solut kehossani tuntevat ajatukseni, olivatpa ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Voin vahvistaa itseäni myönteisillä voimalauseilla. 

Harjoitus kehittyy sitä tehdessäni. Ensin minusta ei tuntunut oikein miltään. Ajattelin, että jokohan minä olen tämän asian kanssa niin sinut, että ei tunnu missään. Ei se tietenkään ollut niin. 
Ethän pelkää, sillä voit luottaa.
Nosta katseesi rohkeasti aurinkoa kohti,
anna sen säteillä ja lämmittää.

Valo on sinulle,
sinua varten luotu.
Tiesitkö, että olet valmis?
Sinussa on kaikki valmiina mitä tarvitset
olet täydellinen
juuri noin.

Katso itseäsi,
katso uusin silmin,
näe miten olet ihmeellinen.
Olet osa kaikkea tätä ympärilläsi
ja olet ainutlaatuinen.

Olet ihme.
*OPASTUS


Olet ihmeellisempi kuin uskotkaan ja voit saada tukea yllättävillä tavoilla.

Näe itsesi uusin silmin ja loista omaa ainutlaatuista säteilyäsi.

*

Aion jatkaa peilityöskentelyä. Löysin varastolaatikostani Ihme voimakortin ja laitoin sen peiliin muistuttajaksi. Peilin ääressä on alkanut syntyä syvällistä keskustelua. Keksin äsken uuden hyvän lauseen: Sinulla on täysi oikeus olla iloinen ja nauttia elämästäsi joka hetki! 

Voimakurssissa on menossa viimeinen viikko. Toivon, että jokainen kurssilainen saa löytää itseään mahdollisimman paljon vielä tämän viikon kuluessa. Täällä Runotalossa aloitan samalla jo valmistautumisen maaliskuun aarrekarttakurssiin. Huomenna paketoin Kuukausi Voimakortteja ja loppuviikosta toivon ehtiväni valmistaa uusia tuotteita myyntiin. Niistä en uskalla vielä kertoa enempää, sillä en ole täysin varma toteutuksesta enkä aikataulusta.

Kuvakollaasissa yläpuolella on tunnelmakuvia työympäristöstäni (siis täältä kotoamme) viime viikolta. Kiinanruusu odottaa leikkausta, maljakossa vihertävät kirsikan oksat ja kolme leikkisää oravaa vipeltää pihapiirissä. 

Kiitos inspiraatiosta peilityöskentelyn asiantuntijalle Louise Haylle. Hän muistutti uutiskirjeessään peilityöskentelyn tärkeydestä viime viikolla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti