.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 10. helmikuuta 2015

Taustamusiikista hyvää mieltä

HEINÄ - RunoTalo


Suosittelen kurssilaisille lempimusiikin kuuntelua harjoituksia tehdessä. Musiikilla on vahva vaikutus. Kuuntelen aamuisin rauhallista musiikkia. Siitä tulee heti hyvä mieli. On mukavaa pakata voimakorttilähetyksiä hyräillen musiikin mukana. Viime viikolla kokeilin koneella työskennellessä kuunnella musiikkia, joka auttaa keskittymään. Minusta tuntuu, että se toimii oikeasti. Ruokaa laittaessa kuuntelen reipasta ja iloista musiikkia. On vain varottava, ettei juureksia paloitellessa tule liikaa vauhtia. 


Tein tänään sivun, jonne kerään musiikkivinkkejä. 
2 kommenttia:

 1. Mä oon musiikkiholisti, kuuntelen aina mielialaan liittyvää musiikkia ja jos haluan oikein tsempata, niin kuuntelen tietynlaista musiikkia :)
  Kepeää keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielialan mukaista on musiikin varmaan oltava :) Vai voisiko iloisella musiikilla ilahduttaa, jos on mieli maassa? Luulisin niin. Joskus surullinen musiikki on hyvä myös. Nyt minulla on hetki hiljaisuuden kuuntelua koko päivän musiikin jälkeen <3 Musiikkiholisti - se on hyvää ja tervettä holismia :) Kivaa keskiviikkoista iltaa sinulle :)

   Poista