.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Parhaat leivontareseptit: Helpot ja onnistuvat


Kerään jatkossa leivontareseptit tähän. Pikkukuvat ovat linkkejä resepteihin.Rapeakuorinen helppo spelttileipä - oma versioni suositusta pataleivästä.

Helpot ja maistuvat pikkuleivät

Mukava leipoa piparkakkuja!

Helppo, nopea ja maistuva leipä

- pannukakun tapainen perinneherkku
-toistaiseksi ei kuvaa4 kommenttia:

 1. Kiva idea, löytyy helposti juuri se mitä on etsimässä.
  Kurkkasin tuon pohojalaasen kropsun ohjeen ja taidankin tänään tehdä semmoista päiväkahville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se onkin tarkoitukseni. Yritän kerätä muitakin asioita samalla tavalla, helpottaa minuakin. Unelmoin, että blogi olisi kuin pieni kirjasto :) Kropsua tehtiin meillä just perjantaina ja kaksi pellillistä syötiin melkein kaikki - mansikkahillon kera <3 En ehtinyt ottaa vieläkään hyvää valokuvaa blogia varten ;)

   Poista
 2. Sari, tämä on hyvä juttu <3 Pitäiskö tämä viedä palkkiinkin vaikka tuolla Wilhelmiina -kuvalla...

  (Kollaan nyt niitä kortteja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, minäkin löydän reseptit nopeammin. Taistelen tuon palkin kanssa, kun haluaisin, että olisi ilmavaa ja voimakortteja sekä runoja olisi rauhaisaa lukea. Saatan taas kohta siirtää koko sivupalkin alas... tuuliviiri oon! Toisaalta taas tuolla alhaalla on piilossa moni asia. Jotain keksin :) Kiva, että olet kortteja kollaamassa. Toivottavasti löydät - mulla on oikeat korttivarastojen laatikot ihan hyvässä järjestyksessä ;)

   Poista