.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 12. tammikuuta 2015

Aarrekartan teko-ohjeita ja tietoa aarrekarttakurssista


Aarrekartan teko-ohjeet ja muita kirjoituksiani aarrekarttatyöskentelystä.

Klikkaa pikkukuvia, ne ovat linkkejä ohjeisiin.

Aarrekartan teko-ohjeilla voit valmistaa aarrekarttasi ja tutustua aarrekarttakurssiin. Kurssilla ohjaan sinua sähköpostitse. Neljän innostavan kurssiviikon tuloksena uusi aarrekarttasi on valmiina toteuttamaan unelmiasi. Usein kartat toteutuvat kirjaimellisesti. Kurssilla teet syvällistä itsetutkiskelua, että tunnistat todelliset unelmasi. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan tilaamalla kurssi täältä.
Aarrekartan yksinkertaiset PIKAOHJEET
Aarrekarttakurssi vko 1
- tunnelmakartta
Aarrekarttakurssi vko 2
- analysointi, mitä oikeasti haluan
Aarrekarttakurssi vko 3
- kartan valmistaminen
Aarrekarttakurssi vko 4
- kartan energisointi


Aarrekarttamaailma
on täynnä unelmointiin ja visualisointiin liittyvää hyödyllistä tietoa.Työyhteisömme voimapuutarha kertoo toteuttamastani työyhteisön aarrekarttakurssista. 

*


Ilmainen Voimakirje ilmestyy perjantaisin
Tietoa kursseista, tarjouksia, voimarunoja & voimakortteja.
voimakirje


4 kommenttia:

 1. Aarrekartta! Olen kerran tehnyt aarekartan vuosia vuosia sitten, missähän mahtaa olla?! Tulis varmaan ihan erilainen nyt kuin silloin, on elämäntilanne niin erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutuikohan aarrekarttasi? Joskus kartta unohtuu ja sitten kun löytyy on siitä moni asia kuin huomaamatta toteutunut. Aarrekartta olisi hyvä päivittää esim. kerran vuodessa varsinkin jos elämäntilanne on paljon muuttunut. Kokeile tehdä uusi, karttailu on aina mieltä piristävää :)

   Poista
 2. Aarrekartta olisi kiva toteuttaa konkreettisesti, koska tällä hetkellä se seikkailee päässäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sakset käteen, lehtiä ja liimaat ne kuvat sieltä päästä pahville ja todellinen seikkailu voi alkaa :) Aarrekartta selkeyttää ja kiteyttää kivasti asioita. Toimii unelmien suuntaviittana <3

   Poista