.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 27. tammikuuta 2015

Miten elän unelmaelämääni?


Runotalossa on aarrekarttakurssin viimeinen viikko, jolloin energisoidaan aarrekartta. Ilman energisointia aarrekartta on vain pala pahvia. Unelmat on elettävä itse tässä hetkessä todeksi.Millainen elämä on unelmaelämääsi? 
Elätkö jo unelmaelämääsi? 
Uskallatko sanoa sen ääneen? 
Miksi et uskaltaisi?
Mielestäni ihmiset jotka elävät unelmaelämäänsä 
elävät omien arvojensa mukaista elämää. 
Ovatko elämässäsi ykkösenä ne asiat, joita pidät tärkeimpinä? 
Mihin käytät aikasi ja energiasi? 
Onko sinulla aikaa asioille, joista nautit? 
Odotatko parempaa aikaa?Älä odota. Tee tästä päivästä paras mahdollinen. Ei - ei tässä ole mitään muttia tai ei miksejä. Kaikki on mahdollista. On nähtävä se rikkaus mikä omassa elämässä on valmiiksi olemassa.


Minun elämäni parhaita hetkiä elämäni rikkauksien näkemiseen ovat olleet hetket, jolloin olen menettänyt paljon. Ne ovat olleet pelottavia ja pysäyttäviä hetkiä. Vaalin niiden muistoa kiitollisuudella. Menettämisen hetkinä arvojärjestyksessäni tärkeimmät ja rakkaimmat asiat ovat nousseet hetkessä listan kärkeen. 


Usein listan kärkeen nousijat ovat aikaisempia itsestäänselvyyksiä. Saattaa olla, että itsestäänselvyys on sinun unelmaelämäsi tärkein osanen ja läsnä jo joka hetki. Se odottaa, että näet sen ja nautit siitä joka päivä.On tilanteita, joissa ei tunnu olevan ulospääsyä tai mitään vaihtoehtoja. 
Silti uskon, että silloinkin on mahdollista nähdä pieniä valonpilkkuja. 
Löytämällä hyviä asioita, niitä voi vahvistaa ja saada sitä kautta voimaa jatkaa. 

Jokaisella on oikeus rakastaa elämäänsä. 

Lue tämä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti