.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Voimapuutarhan etäkurssin kuulumiset & aarrekarttakurssi blogissa maanantaisinEnsimmäinen Voimapuutarhan etäkurssi oli sunnuntaina kello 10 - 12.


 Tässä ote kurssikutsun viestistä:

Voimapuutarha on paikka, jossa voit pysähtyä, rauhoittua ja vastaanottaa sydämesi viestejä. Anna sydämesi johdattaa sinua ja luo oma kaunis voimapuutarhasi, oma sisäinen maailmasi, joka loistaa kauttasi ulospäin maailmaan.


Tein kurssin aloitusvideon. Jatkossa videot näkyvät vain kurssilaisille. Luotan siihen, että kehityn videoiden tekemisessä sitä mukaa kun niitä teen. Johtotähteni on: Riittävän hyvä riittää ja tekemällä opin. Sama ajatus on voimapuutarhassakin. Täydellisyyden tavoittelu ei ole tärkeintä.
Jokainen kurssilainen sai videon katselun jälkeen pohdittavaksi 
oman henkilökohtaisen voimakorttinsa ja voimarunon.


Kurssilaiset saivat myös kolme yhteistä voimakorttia.TähtiKukka kerää talteen kurssilaisten yhteisiä oivalluksia. 
Näitä oivalluksia on jaossa kurssilaisille, jotka kulkevat poluilla edellämme tai takanamme.
 TähtiKukan kanssaluotujen oivallusten kirja kasvaa jatkuvasti kurssien edetessä voimapuutarhan poluilla.


Keskiympyrän aloituspaikka on merkitty sydämellä. 

 Kurssin voit tilata täältä. Kurssin seuraavat osiot valmistuvat lähiviikkoina.AARREKARTTAKURSSI TULOSSA
Aarrekartta on keino selkeyttää omia tavoitteita ja unelmia. Kuvat ovat vahva ja selkeä viesti alitajunnalle. Kun tiedostat mitä oikeasti tahdot niin pääset nopeammin päämäärääsi. Tärkeintä on muistaa nauttia matkasta eli tästä hetkestä. Voimallisin askel kohti unelmaasi on olla kiitollinen kaikesta siitä mitä sinulla jo on.


Kerroin viikko sitten, että aloitan mini aarrekarttakurssin täällä blogissa. Suosittelen, että lähdet samaa matkaa oikealle etäkurssille kanssani, jolloin saat blogin ohjeiden lisäksi perusteelliset ohjeet sähköpostiisi ja sekä henkilökohtaisen tukeni. 


Aarrekarttakurssin jälkeen on täällä blogissa maanantaisin Voimakurssin vuoro.

*


Voimakirje Voimapuutarhasta:
Kerran kuukaudessa voimarunot ja voimakortit ilmaiseksi sähköpostiisi.
Kesäkuun Voimakirje ilmestyi 29.5. ja postitan sen vielä uusille tilaajille kesäkuun ajan. Heinäkuun voimakirje ilmestyy 27.6.


2 kommenttia:

 1. Riittävän hyvä riittää.

  I am who I am and that is enough.

  Siinäpä tämän hetkisen elämäni ehkäpä tärkein learning pointti.

  Ihanaa viikkoa puutarhaasi ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kommenttisi oli minulle paras mahdollinen tähän hetkeeni. Ihan samaa oppimassa joka päivä.

   Puutarhassa on aika erikoista nyt: Satoi rakeita maan valkoiseksi. Oli outoa katsella kukkivaa juhannusruusupensaikkoa raesateen keskellä. Raparperipiiraaseen raparperien haku on tänään erilaista kuin milloinkaan: lehdillä on lunta ja varret ovat piiskautuneet maahan. Onneksi luonto on sopeutuvaista laatua. Voin vain ottaa mallia <3

   Poista