.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 30. kesäkuuta 2014

Aarrekarttakurssin 2. viikko: Tunnelmakartan analysointi ja mitä oikeasti haluanRunotalon aarrekarttaopas


TUNNELMAKARTTA VALMIINA


Tunnelmakarttani on valmiina, toivottavasti sinunkin. Jos ei  ole - vielä ehdit hyvin mukaan. Poikkea lukemassa aarrekarttakurssin ensimmäinen osio tästä.

Mietin, teenkö tunnelmakarttani tietokoneella vai lehdistä leikellen. Päätin, että tunnelmakartan toteutukseen sopivat parhaiten lehdet, sillä minulla on vanhoja Voi Hyvin lehtiä iso pino. Lisäksi kaipaan saksia ja askartelua.

Tunnelmakartta olisi kiva tehdä isoon muistikirjaan tai tietokoneelle kuten pinterestiin tai jopa isolle seinälle. Tunnelmakartta kuten aarrekarttakin asetetaan siten, että kuvat näkee aamuisin heti herätessä ja iltaisin nukahtaessa. Mielestäni tämä on paras tapa. Noina hetkinä alitajunta on herkkä vastaanottamaan. Makuuhuone on tarpeeksi yksityinen tila.
En tahtonut liimata kuvia pahville. Löysin vanhan virkatun liinan, tein ripustuspidikkeen ja kiinnitin kuvat nuppineuloilla. En tarvinnut liimaa ja voin käyttää tätä yhä uudelleen. Myöhemmin aion tallettaa kuvat muistikirjan väliin. Yhä enemmän haaveilen taidepäiväkirjan tyyppisestä systeemistä. Olen huomannut miten hyvä on seurata omaa elämäänsä kirjoitellen ja samalla inspiraatioita tallentaen. Myöhemmin merkintöjä tutkiessa opin itsestäni koko ajan uutta. Itsetuntemus on se juttu - aarrekarttailussakin.


Annan tunnelmakarttani muhia pari päivää alitajunnassa. Seuraava vaihe on tunnelmakartan analysointi. Etsin oman alitajunnan viestejä kuvien kautta.


  • toistuvatko samat aiheet tai värit?
  • mitkä kuvat asetin lähekkäin, mitkä kauas toisistaan?
  • mitä kuvat voisivat kertoa minulle minusta itsestäni?MITÄ OIKEASTI HALUAN?


Analyysin jälkeen selvitän mitä oikeasti haluan. Tutkin tarkasti eri alueita kuten ura, terveys, ihmissuhteet jne. Aarrekarttakurssilla tätä varten on erillinen lomake, jossa pisteytetään asioita. Lomakkeen täytettyäni saatan huomata, että aarrekartassa on oltava muita minulle arvokkaampia asioita kuin äkkiseltään kuvittelin. Joskus en näe omaa elämääni kun olen siinä niin sisällä. On hyvä astua oman itseni ulkopuolelle hetkeksi ja katsella eri suunnista tilannettani.TOIVEIDEN LISTA


Seuraavaksi teen listan, jossa luettelen kaikki haluamani asiat. Ajatuksena on, että voisin oikeasti saada kaiken mitä tahdon. Lopulta toiveita on karsittava. Mitkä ovat ne kaikkein tärkeimmät? Kaikkea en voi laittaa kerralla samaan aarrekarttaan. 

Tuntuu hyvältä aarrekarttailla. Joka kerta kun aloitan löydän heti vahvemmin oman vaistoni, joka johdattaa kohti oikeita asioita. Viikon kuluttua aloitan lopullisen aarrekarttani. Aarrekartasta tulee toimiva kun teen pohjatyön hyvin ja samalla opin tuntemaan itseni paremmin.
2. VIIKON KIRJASUOSITUS
Suosittelen tälle viikolle Bertil Ohlsonin kirjaa:


 Minä: Kirjoita päiväkirjaa ja löydä itsesi. Olen kertonut kirjasta aiemmin voimakirje blogissani. 

Tutustu kirjaan tästä.

Kirjoitan tätä erityisesti aarrekarttakurssilaisilleni. Teemme toimivan ja tehokkaan aarrekartan. Jaan perusohjeet ja inspiraatiota täällä blogissa samalla kaikkien hyödyksi. 

Olen suorittanut Marika Borgin aarrekarttaohjaajan kurssin 2006. Olen kirjoittanut Aarrekarttamaailma blogia ja käytän erilaisia visualisoinnin keinoja unelmieni toteuttamiseen. Tiedostan, että voin luoda elämääni. Aarrekarttailussa katson tulevaisuuteen, mutta tärkeintä on elää luottavaisena tässä hetkessä. Silti uskon, että aarrekartan kautta voin oppia ja löytää paljon uutta itsestäni. Aarrekartasta on tullut minulle tapa elää unelmaani tässä hetkessä todeksi.

Voit lähteä kanssani oikealle aarrekarttakurssille tilaamalla Aarrekarttaoppaan, jossa saat perusteelliset ohjeet sähköpostitse >> katso tästä

Työyhteisöille aarrekartta sopii hyvin, mutta ei tällaisenaan. Alkusyksystä on tulossa työyhteisöille suunnittelemaani kurssimateriaalia. Voit tutustua ajatuksiini lukemalla kirjoitukseni Aarrekarttamaailmassa: Ihmisten on välitettävä toisistaan oikeasti ja oltava ME.


- Aarrekarttakuulumisiin jälleen viikon kuluttua -


Edellisen viikon julkaisu:

 Kukkien kauppa

Voimakirje Voimapuutarhasta:
Perjantaisin ilmaiseksi sähköpostiisi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti