.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Aarrekartta - ja Voimapuutarhakurssit alkavat

Runotalossa on itseaiheuttamani kurssiruuhka


1. Voimapuutarhan uusi etäkurssi starttaa sunnuntaina
2. Tarvitsen uuden aarrekartan ja pidän samalla miniaarrekarttakurssin täällä blogissaAARREKARTTAKURSSI


Aarrekarttani vuosia sitten...


Tahdon tukea ja innostaa aiemmin aloittaneita aarrekarttakurssilaisia saamaan karttansa valmiiksi. Samalla annan uusille aarrekarttakurssilaisille mahdollisuuden edetä yhtä matkaa kanssani omalla aarrekarttamatkalla. Jos et tahdo tilata aarrekarttakurssia, voit seurata blogia ja tehdä aarrekartan kevyemmän version. Toki suosittelen oikeaa kurssia: Saat perusteelliset ohjeet ja henkilökohtaisen tukeni, joilla teet varmasti tehokkaan ja toimivan aarrekartan. 

Tämä on hyvä keino pakottaa itseni tekemään aarrekartta valmiiksi, kun lupaan tässä julkisesti niin loppuun on mentävä. Aarrekartta jää liian helposti kesken. Sen tiedän kokemuksesta. Aarrekartta pakottaa valitsemaan. Ei ole helppoa päättää mitä tahtoo ja tarvitsee oikeasti, kun voi toivoa mitä tahansa. Tunnen, että tarvitsen myös selkeytystä tilanteeseeni.

Aloitus on maanantaina 23.6. ja siitä eteenpäin kuukauden ajan aina maanantaisin. Annan perusohjeet vaiheittain ja kerron aarrekarttani edistymisestä. Olisi hienoa saada sinut mukaan tähän seikkailuun. Noin kuukauden kuluttua on aarrekarttasi valmiina ja energisoituna. 
Kaupan tätinä ahkerasti häärivä akileija lupasi tehdä tarjouksen:

 Aarrekarttakurssi 49,90€ (norm. 69,90€) 


Kurssin hintaan aiemmin kuuluneet Hiljaisuuden voimakortit eivät enää kuulu pakettiin, mutta tilaajille on luvassa pieni lähetys erilaisia voimakortteja. Tarjous on voimassa tämän blogiaarrekarttakurssin ajan eli voit hypätä mukaan vauhdista, mutta parasta olisi aloittaa heti ja reippaasti kanssani.
VOIMAPUUTARHAN OIVALLUKSIA OSA I


Aloitamme Voimapuutarhan kurssin keskeltä voimapuutarhaa. Näetkö istumapaikat ja luudan?


Voimapuutarhan Oivalluksia kurssin ensimmäinen osa alkaa tulevana sunnuntaina.  Tällä kurssilla kaikki pohjautuu voimapuutarhaan ja toiveisiin, joita olen saanut voimapuutarhan ystäviltä. Saamme yhdessä oppia kasveilta sekä toisiltamme ryhmässä. Seuraavat kurssiosiot syntyvät tämän aloituksen pohjalta ja kurssilaiset saavat itse valita mihin suuntaan lähtevät poluilla seuraavaksi. Kurssin jatko elää jatkuvasti hetkessä.

Lähtöpisteemme on tämän sydämen äärellä tulevana sunnuntaina.


Itse toimin koollekutsujana ja ryhmässä syntyvän tiedon välittäjänä. Jokainen keskittyy kurssilla löytämään vastauksia ja vahvistuksia omasta sisimmästään. On voimauttavaa tunnistaa oman sydämen ääni ja kuulla viestit selkeinä. Tämä on voimapuutarhan tarkoitus.


Kasveja, jotka ovat oppainamme Voimapuutarhan kurssin aloituksessa. Voimapuutarhan etäkurssi kestää kaksi tuntia ja hinta on 34,90€. PS Aarrekarttakurssin jälkeen ajattelin toteuttaa voimakurssin täällä blogissa, mutta siitä sitten enemmän kunhan aarrekartta on tehtynä.*


Tule kokemaan
HETKI VOIMAPUUTARHASSA

Lisätiedot Voimapuutarhan kukkien omasta kaupasta: Poikkea tästä.

Voimakirje Voimapuutarhasta:
Kerran kuukaudessa voimarunot ja voimakortit ilmaiseksi sähköpostiisi.

Kesäkuun Voimakirje ilmestyi 29.5. ja postitan sen vielä uusille tilaajille kesäkuun ajan.
2 kommenttia:

 1. Awww, ihanuutta ! Sinun runoruusutarhasi sen kun jatkaa kukkimistaan viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Uskon, että tällä paikalla on parantava, tai vähintäänkin hyvää tekevä vaikutus kenelle tahansa joka puutarhaasi käy <3 Mielelläni piipahtaisin tuolla joskus hengittämässä luonnon ilmaa !

  PS. Olen palannut blogimaailmaan pitkän blogitauon jälkeen : > Maria täällä siis moi, jos vielä muistat. Linkkasin sinut blogini sivupalkkiin (onhan ok ?): http://pitkamatkaperille.blogspot.com. Paraikaa olen Epsanjassa pyhiinvaellusmatkalla ja muistin blogisi josta huokuu sama rauha kuin näistä loputtomista vuoristoteistä.

  Kaikkea hyvää elämääsi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan muistan ja hyvinkin. Kivaa, että olet tullut takaisin: Tervetuloa! Linkittäminen on ok :) Poikkesin jo blogissasi katsomassa ja voi millainen matka ja mitkä maiset sekä tunnelmat. Voisin tahtoa kans...ainakin luulen niin, totuushan voi olla toinen kun oikeasti alkaisi taivaltaa noin pitkää matkaa.

   Kenties joku päivä näen sinut täällä Voimapuutarhassa <3

   Poista