.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ihmeellinen kuvausstudioni on avattu!

Miten ihmeen nopeasti sipulikukat ilmestyvät lumen väistyttyä! On ihanaa, että saan taas kontata voimapuutarhan käytävillä kuvaamassa ystäviäni. Todellakin, kaikki puutarhani kasvit ovat rakkaita ystäviäni. On sydäntä liikuttavaa tavata taas talven jälkeen.Erilaisilla kasveilla on oma tunnelmansa. Nämä ovat mielestäni iloisia ja reippaita.

Elämänvoiman vahvuuden kokeminen antaa voimaa. Nyt lunta on enemmän kuin mitä muistan milloinkaan olleen tähän aikaan.
Narsissit ovat kauniita ilman kukkiakin. Pidän vihreän vahvuudesta, voimasta ja raikkaudesta. Lintujen laulu täyttää maiseman ja mieli rauhoittuu. Ihmeellinen kuvaus studioni on avautunut kevääseen ja kesään 2013. Olet tervetullut mukaani!

Ps. Voimapuutarhani on kuvausstudioni. Lattiana studiossa ovat puutarhani hiekkapolut ja kattona sinitaivas. Tulevana kesänä kuljen kamerani kanssa enemmän myös voimametsässä, joten kuvausstudio laajenee puiden latvusten alle ja sammalikkoihin.6 kommenttia:

 1. Oi miten hurmaava onkaan tuo lilan kalpea krookus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, pidän juuri tästä lajikkeesta todella paljon. Ehkä kaunein - myös raidalliset ovat mielestäni hienoja. Löysin sivuston, jossa oli eri lajikkeita ja nyt olen ihan päästäni pyörällä kaikista krookuksista, jotka ilmeisesti ovat sahrameita ja noin 80 eri lajia :)

   Poista
  2. Aivan, nuo ovat sahrameita. Ehkä munkin pitäisi ensi syksynä...

   Poista
  3. Ovathan ne kaikki ihania ja useimmat leviävät itsestään elleivät jopa kaikki. Aina ajattelen, että merkitsen keväällä paikat syksyä varten - vielä ei ole onnistunut ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia, kevään ja talven taistelua. Kevät voittaa kauniin kukkasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjaa vauhtia lumet katoavat ja tilalle tulevat kukat! Melkoinen muutos :)

   Poista