.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hengen ja Tiedon messujen kiinnostavimmat löydöt
Kuvasin eilen Hengen ja Tiedon messuilla Tampereella minua eniten kiinnostaneet osastot ja tuotteet.

Unituulian kohdalle pysähdyin ensimmäiseksi. Näitä meditaatiosulkia olen ihaillut useita kertoja eri messuilla. Kuvassa alimpana oleva sulka lähti mukaani. Tämä meditaatiosulka on minulle erityisen merkityksellinen, sillä olen nähnyt unen sinisestä sulasta ja siitä on minulla myös runo. Olen odottanut milloin oikea sulka löytää minut. Nyt oli oikea hetki!

Unituulialla on myös kauniita unisieppareita ja koruja.
Salin reunassa kulkiessani tunsin rauhaisan sekä kutsuvan energian. Heli Lehtokumpu istui pöydän takana valmiina tekemään Tarot-tulkintoja. Päätin kokeilla. Tässä alimmassa kuvassa ovat saamani kortit. Pidin Helin tulkinnasta. Siinä oli juuri sopivasti minulle muistutusta oikeista asioista, jotka jo kyllä tiesinkin, mutta tarvitsin vahvistusta. Sain kannustusta ja rohkaisua ystävällisessä hengessä. 

Helin yritys on nimeltään Kirsikkarumpu.


Uusi kiinnostava yritys on Green Divine.  Kukkatippojen lisäksi heillä on paljon muitakin kivoja tuotteita. Nettikauppa avautuu lähitulevaisuudessa. Tällä osastolla pystyin aistimaan aidon innostuksen ja hyvän tunnelman.Yrttien ylivoimaa on Hannu Piekkolan uusin kirja. Sain tietää, että minun syntymäaikani perusteella yrttejäni ovat maarianverijuuri ja korianteri. Kummallista! Juuri tilasin korianterin siemeniä Maatiaiselta. Lisäksi tilasin Maarianohdaketta, joten läheltä liippasi sekin. Yhteensattumat ovat aina ihastuttavia ja laittavat miettimään!
Mai Niemi myy tuotteita, jotka ovat minun mieleeni. Löysin itselleni Peikon häntä nimisen hiuskoristeen. Nettikaupassa on runsaasti värikästä valikoimaa.


Inka Wasi myy Etelä-Amerikkalaisia käsityötuotteita. Alpakkavillaiset kynsikkäät tahtoivat välttämättä mukaani, sillä ne ovat kätevät ja lämpimät valokuvatessa puutarhassa tai metsäpoluilla.

Huom. Inka Wasin nettisivusto on tätä kirjoittaessani väliaikaisesti poissa käytöstä. Toivottavasti linkki pian toimii.


Energisoidut ja koodatut kristallikallot vetävät minua puoleensa kerta kerralta enemmän. Tavallaan nämä ovat pelottavia. Näin lapsena unen, jossa iso hohtava pääkallo nousi sänkyni päädystä. Vuosien myötä unen merkitys on muuttunut eikä se enää tunnu painajaisunelta. Vielä en hankkinut kristallikalloa.

Näitä kristallikalloja messuilla myi  Galactic Light. Heidän sivuillaan on tietoa Atlantiksen ja Lemurian opetuksista.

RUMPU-UKKO  valmistaa erilaisia kauniita rumpuja. Itselläni on jo yksi lapista hankkimani rumpu kotona, joten toistaiseksi se saa riittää. Olisi hienoa valmistaa rumpu omin käsin. Rumpu-Ukko järjestää rumpukursseja.


Nämä keraamiset patsaat ja niistä kuvatut kortit olivat niin herkkiä ja sielukkaita, että ne pysäyttivät minut. Hilkka Rosenlundin keramiikkatöitä voit ihailla Dettanin sivuilla ja sieltä löytyvät kortitkin.


Meidän perheessä on nautittu Hunajapilven hunajaherkuista jo monta kertaa. Tällä kertaa tuli raparperihunajapurkki tuliaisiksi. Huomasin, että hunajaa saa ostaa netistäkin.


Lopuksi vielä perinteinen ostos Amritamilta: suitsukkeita on alkanut kulua meillä yhä enemmän. Niitä on kiva polttaa ja koti puhdistuu monin tavoin.

Ostin myös kivettyneen fossiilin, josta löytyy spiraali. Uskon, että tulen käyttämään sitä jollain tavalla Voimakurssin  yhteydessä. Jos kivien symboliikka kiinnostaa sinua niin poikkea Esoteerisessa Alkemia keskuksessa.  

Oli hienoa olla messuilla asiakkaan roolissa. En ole päättänyt vielä olenko vuoden kuluttua näillä messuilla esittelemässä RunoTalon tuotteita. Toivon, että löysit jotain  kiinnostavaa näistä löydöistäni. Toki messuilla oli paljon muutakin näkemisen ja kokemisen arvoista. 

Kiitos, että kuljit mukanani tällä messukierroksella.4 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta messukierroksesta. Yrtit syntymäajan perusteella kuulostaa mielenkiintoiselta ja uudelta asialta :) Täytyy selvittää mitkä ovat minun yrttini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. Esittelypöydällä oli perusteellinen taulukko, jossa oli paljon muutakin mielenkiintoista tietoa. En ehtinyt perehtyä tarkemmin vielä sivustoon, josko sieltäkin löytyisi samoja tietoja. En ole varma tuleeko taulukko kirjan mukana. Kirjassa on valtava määrä tietoa :)

   Poista
 2. Kiva messukierros ja opin paljon kanssasi uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että lähdit mukaani kierrokselle :)

   Poista