.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Mustavalkoiset voimakortit lopullisessa asussaan

Tässä kaikki Runotalon nettikauppaan tulevat mustavalkoiset voimakortit lopullisessa asussaan. Kaikista korteista tulee myyntiin normaali postikorttikoko sekä pienempi pakettikorttikoko. Kortteja voi postittaa ja käyttää lahjapaketeissa tai käyttää itse päivittäin muistuttamaan pienistä voimauttavista asioista. Pikkuisen kortin voi ojentaa kenelle tahansa, joka tarvitsee rohkaisua ja voimaa itselleen. Tavoitteena on edelleen kaupan avautuminen toukokuun loppuun mennessä.

Laitan lähipäivinä myös täysin valmiit I do Africa kortit tänne näkyviin. Lisäksi tulen pian kertomaan muista kaupan tuotteista. Valikoima ei aluksi ole kovin laaja, mutta varmasti Runotalon näköinen.

3 kommenttia:

  1. Uskomattoman kauniita voimakortteja Sari! Tekstit ovat yhteensopivia aiheen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Wihtori ja Laventeli :) Nyt toivon, että tulevat painosta yhtä kauniina ulos. Tulee olemaan jännittävä hetki nähdä voimakortit luonnossa.

    VastaaPoista