.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 9. toukokuuta 2011

I do Africa voimakortit
11 kommenttia:

 1. Kaikki muut huippuihania, paitsi tuo Tuoksuva aurinko, siinä on "ruma" kuva, sori.

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että ovat huippuihania :)

  En itse ole huomannut Tuoksuvassa auringossa mitään "rumaa". Itse näen siinä tarjottimen täynnä hunajapähkinöitä ja tarjotinta kannattelee nainen aurinkoisella rannalla. Ehkä koet kuvan rajauksen "rumana". Kiitos rehellisyydestäsi.

  Myin aiemmin tekemiäni voimakortteja messuilla ja silloin huomasin miten eri tavalla eri ihmiset kokivat kuvia ja niissä olevia viestejä. Kortin viesti saattaa olla ihan erilainen ja koskettaa eri tavoin. Niin se varmaan kuuluu ollakin :)

  VastaaPoista
 3. Oi, minusta tuoksuva aurinko on ihan huippu! Ihanat kortit. Tulevatko nämä pakkana myyntiin, vai yksittäin ostettaviksi?

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin eniten tuulen hengestä..
  Ehkä tuo rajaus tuossa tuoksuvassa kuvassa ei ole hyvä, makuasia..
  Ja kameli myösd on hurmaava...

  VastaaPoista
 5. Bicocacolors, so nice to hear that, thank you :)

  Liiolii, ne tulevat myyntiin yksittäin, postikorttikoko luultavasti 1,50e ja pieni pakettikorttikoko ehkä alle 1€. Postikulut lisätään painon mukaan. Pikkukorteista varsinkin saa itselleen kyllä tosi kivan voimakorttipakan...kiva kun tykkäät :)


  Hanne, tuulen hengen tahtoisin vaikka koko seinän kokoisena itselleni...mukavaa kun näen tuon sinun pikkukuvasi tuossa kommentin vieressä - se muistuttaa, että minulla on yksi pikku kuvaushommeli vielä toteuttamatta ;)

  VastaaPoista
 6. Ajattelinkin, että "kestät" rehellisyyden, varsinkin, kun nämä ovat todella kauniita ja hienoja kortteja ! Ja nänhän se juuri on, että kuva on vahva viesti, jonka jokainen tulkitsee tavallaan, ja nuo tavat voivat poiketa paljonkin toisistaa. Esitin VAIN oman näkemykseni tuosta tuoksuvasta. Sen rajaus ei niinkään mielestäni ole ongelma, vaan nuo "halkiot" tuossa mekossa polvien kohdalla ;) ja tietty sekavuus. Toivottavasti tämä ei nyt pahoita mieltäsi.
  Suosikkini ovat Harmonia ja Sesam aukene, joita voisin ktsella isompinakin seinälläni.

  VastaaPoista
 7. Wihtori, en todellakaan pahoita mieltäni - päinvastoin - minusta on mielenkiintoista saada tietää erilaisia näkökantoja.

  Ajatukset isoista kuvista ovat kiehtovia, esim. julistekokoiset tai kankaalle painetut. Nykyään näkee paljon verhokankaitakin, joissa on isoja maisemakuvia tms.

  VastaaPoista
 8. Tuoksuva auronko on minun suosikkini ja odotan vain koska voin sitä tilata! Se on♥

  (Minä en voi noita eläinkortteja sen takia, kun siellä ei eläimiä pidetä hyvin...arvasit tämän...)

  Tuoksuva aurinko, Turkoosi energia ja sitten ne ovet ja se kukkajuttu.

  VastaaPoista
 9. Siis Open Sesame, Olla elossa ja Löytöretki.

  Tuulen Henki olisi ihana, mutta...

  Rakastan hevosia.

  Voisitko vinkata minulle, koska saisi muutaman kortin.

  VastaaPoista
 10. Leena, luultavasti saan ekan erän käsiini jo tällä viikolla. Odotan jännityksellä, että ovatko kaikki nyt varmasti kuten haluan - toivon niin.

  Ne ovat tekstillisiä eli niitähän minulta sitten saa jo ennen kaupan avaustakin tilattua ehkäpä jo ensi viikolla siis. Jos tahdot ilman tekstejä niin sitten teen erillisen pikkutilauksen ja aikaa kannattaa varata n.kuukausi, vaikka toden näköisesti saapuvat vähän nopeammin.

  Tuulen Henki kulki rannalla kahden isomman hevosen perässä. Nuo hevoset kuljettivat turisteja, jotka halusivat ratsastaa. Minusta näytti, että nuoret miehet huolehtivat hevosista aika hyvin tuon viikon aikana, mitä ehdin heitä näkemään. Mutta en ole tarpeeksi asiantuntija, että näkisin miten kunnossa hevonen on tai ei ole. Eläimet saavat kaiken sympatiani - aina ja kaikkein pienimmätkin pelastan...eilen viimeksi käsienpesualtaasta pieni koppakuoriainen pelastui hukkumasta :)
  (sitten ajan autolla töihin ja lits, lits...sammakot yms. - ei voi mitään - surkeeta).

  VastaaPoista